• Acesta a fost găsit mort în camera sa de hotel de către personal.
  • Detectivii nu au găsit urme de crimă sau de consum de droguri în cercetările lor.
  • Comediantul tocmai începuse un turneu în Statele Unite ale Americii.

Actorul Bob Saget a fost găsit mort la vârsta de 65 de ani. Actorul, cunoscut mai ales pentru rolul principal din serialul „Full House”, a murit subit la vârsta de 65 de ani, a anunțat familia sa. Actorul a fost găsit fără suflare de către personal în camera sa de la hotelul Ritz-Carlton din Orlando, Florida, duminică.

Ofițerii de la Orange County Sheriff’s Department au sosit la fața locului după un apel din partea personalului hotelului și l-au declarat mort la fața locului. Detaliile exacte din jurul morții sale rămân neclare. Într-o scurtă declarație postată pe Twitter, departamentul șerifului a precizat că detectivii nu au găsit semne de crimă sau de consum de droguri în timpul cercetărilor inițiale.

„Suntem devastați să confirmăm că iubitul nostru Bob a decedat astăzi. El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, cântând live și aducând laolaltă oameni din toate categoriile sociale cu râsete”, a spus familia sa într-o declarație.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Saget, un veteran al comediei de stand-up, tocmai începuse un nou turneu de comedie prin Statele Unite ale Americii, susținând un spectacol chiar sâmbătă în orașul Jacksonville, Florida. După spectacol, el își exprimase bucuria de a fi din nou pe scenă într-o postare pe pagina sa de Instagram, spunându-le fanilor că este „fericit dependent” de meseria sa.

„M-am întors în comedie așa cum eram când aveam 26 de ani. Cred că îmi găsesc noua voce și îmi place fiecare moment”, a spus el. Deși Saget a fost idolatrizat de mulți comedianți pentru numărul său profanator și adesea tăios, el a fost cel mai bine cunoscut în SUA pentru rolul său din sitcomul „Full House”, unde a jucat alături de actorii John Stamos și de colegul său comic Dave Coulier.

El a câștigat aplauze pentru interpretarea lui Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, interpretând rolul din 1987 până în 1995. L-a reluat în 2016, când Netflix a reluat programul pentru încă cinci sezoane.

În anii mai recenți, și-a găsit faima în rândul generațiilor mai tinere ca narator al emisiunii de succes How I Met Your Mother și pentru rolurile sale de invitat ca o versiune foarte ficțională a sa în serialul de televiziune, Entourage. John Stamos, care a lucrat cu Saget a declarat că este distrus la aflarea veștii morții prietenului său.