• Luna trecută, regizorul Aronofsky a luat apărarea filmului The Whale” în fața criticilor care au spus că este fatfobic.
  • Actorii folosesc machiajul încă de la începuturile actoriei – acesta este unul dintre instrumentele lor”, a spus el.
  • O mare parte din criticile la adresa filmului The Whale se referă la distribuția lui Fraser în rol, pentru care acesta s-a îngrășat și a purtat un costum care să îl facă să arate mai plin.

Brendan Fraser se află în plin sezonul de premii cu cel mai recent film al său, The Whale. Actorul îi atribuie merite ghidului” său, regizorul Darren Aronosfky, faptul că i-a oferit primul său rol principal din ultimii ani. El a fost nominalizat la premiile Bafta pentru acest rol care i-a adus deja un premiu Critics Choice.

The Whale (Balena) spune povestea unui singuratic obez morbid care încearcă să se reconecteze cu fiica sa adolescentă.

Brendan Fraser a declarat că purtarea unui costum de grăsime protetic elaborat pentru filmul The Whale i-a arătat puterea” persoanelor obeze. Actorul joacă în filmul lui Darren Aronofsky în rolul unui profesor de engleză retras și obez care încearcă să se reconecteze cu fiica sa înstrăinată.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Filmul a debutat cu recenzii mixte, dar criticii au lăudat interpretarea lui Fraser, actorul câștigând premiul pentru cel mai bun actor la Critics Choice Awards și fiind nominalizat la Globurile de Aur și la Bafta.

Cu toate acestea, o mare parte din criticile la adresa filmului The Whale se referă la distribuția lui Fraser în rol, pentru care acesta s-a îngrășat și a purtat un costum care să îl facă să arate mai plin.

În cadrul emisiunii The Graham Norton Show de vineri (20 ianuarie), Fraser a descris experiența sa de a purta machiaj protetic extins” în timpul filmărilor.

El a explicat: A fost proiectat cu reguli care să respecte gravitația și fizica. A fost suficient de greu, iar acest lucru a făcut ca experiența de a juca acest rol să fie mult mai apropiată de ceea ce ar fi fost pentru mine, personal, să trăiesc într-un corp de om de acea dimensiune. Pentru că atunci când a fost dat jos, încă mai puteam simți o ondulație. Știți când aveți senzația că atunci când coborâți de pe o barcă pe un doc, aveți un fel de vertij? Cred că asta mi-a arătat că este încă în mine.”

Fraser a continuat: De asemenea, mi-a dat de înțeles că, pentru a fi o persoană de o asemenea mărime, trebuie să fii foarte puternic, fizic și emoțional. Și am ajuns să apreciez asta după ce am jucat acest rol”.