• James Franco, actor și regizor la Hollywood, a fost acuzat că și-a abuzat sexual elevele.
  • El a recunoscut pentru prima dată într-un interviu că a făcut sex cu mai multe eleve.
  • În plin avânt al mișcării Me Too, actorul a apărut pe covorul roșu purtând o insignă a mișcării Time’s Up, care denunță abuzurile sexuale asupra femeilor

James Franco, actor și regizor la Hollywood, a fost acuzat că și-a abuzat sexual elevele. El a recunoscut pentru prima dată într-un interviu că a făcut sex cu mai multe eleve de la cursul său de actorie și spune că se află în tratament pentru dependență sexuală. Din 2018, mai multe femei l-au reclamat pentru comportament sexual nepotrivit, inclusiv eleve la cursurile sale de la școala Studio 4.

În ciuda faptului că a negat acest lucru în ultimii ani, actorul a confirmat acest lucru la podcastul editorului revistei People, Jess Cagle. În interviu, Franco a recunoscut că s-a culcat cu mai multe studente și că „a fost greșit”. „Cred că la momentul respectiv am crezut că dacă a fost de comun acord era în regulă”, a spus el.

În plângerea depusă de fostele studente Sarah Tither-Kaplan și Toni Gaal în 2019, acestea au susținut că Franco a predat lecții despre scenele sexuale „care au depășit cu mult standardele industriei”. Unii studenți au spus că Franco a conceput o presupusă ședință foto de orgie în care a îndepărtat protecțiile de plastic care acopereau vaginul femeilor înainte de a simula sexul oral.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În plus, actorul a înregistrat unele dintre repetițiile studenților și s-a folosit de puterea și influența sa pentru a-i aborda cu promisiunea falsă de a le oferi locuri de muncă în proiecte de la Hollywood. Franco a semnat un acord de 2,3 milioane de dolari cu victimele în această vară, potrivit EFE.

James Franco își tratează dependența de sex la psiholog

Actorul a vorbit despre dependența sa de sex și a spus că face terapie. Potrivit acestuia, acest lucru a fost camuflat de alcoolismul său. „Atenția din partea femeilor, succesul cu femeile, a devenit, de asemenea, o sursă importantă de validare pentru mine. Problema a fost că, la fel ca în cazul oricărui medicament, nu este niciodată suficient”, a explicat el.

Controversa din jurul lui James Franco a început la Globurile de Aur 2018, unde acesta a câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-o comedie pentru interpretarea sa din The Disaster Artist. În plin avânt al mișcării Me Too, actorul a apărut pe covorul roșu purtând o insignă a mișcării Time’s Up, care denunță abuzurile sexuale asupra femeilor din industrie.

Multe actrițe au strigat împotriva ipocriziei actorului de a purta broșa, în urma acuzațiilor de comportament sexual nepotrivit din trecut.