• James Michael Tyler, cunoscut în din rolul lui Gunther, managerul cafenelei din serialul de succes „Friends”, a murit duminică la domiciliul său.
  • Actorul a murit la vârsta de 59 de ani din cauza cancerului de prostată.

„Lumea l-a cunoscut ca Gunther (al şaptelea „prieten”), din serialul de succes Friends, dar cei dragi lui Michael l-au cunoscut ca actor, muzician, susţinător al conştientizării cancerului şi soţ iubitor”, arată declaraţia lui Benson.

Tyler a decedat duminică în locuinţa sa din Los Angeles, după o luptă cu cancerul de prostată, diagnosticat pentru prima dată în 2018. Actorul se afla în fază terminală deoarece cancerul s-a răspândit la oase.

Actorul a fost cunoscut mai ales pentru că l-a interpretat pe Gunther, managerul cafenelei Central Perk şi admiratorul lui Rachel în celebrul serial din anii ’90, dar a jucat în numeroase alte titluri, printre care „Scrubs”, „Modern Music” şi „Sabrina the Teenage Witch”.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Tyler a dezvăluit pentru prima dată că se lupta cu cancerul de prostată în luna iunie, când a vorbit la emisiunea Today Show de la NBC şi a spus că medicii i-au descoperit cancerul în timpul unui control medical de rutină, la 56 de ani.