• Renner urmează să apară în cel de-al doilea sezon al serialului Mayor of Kingstown.
  • Acesta va fi difuzat peste două săptămâni.
  • Pe 13 decembrie, Renner a distribuit pe Twitter o fotografie cu zăpada din zonă, scriind Ninsoarea de la Lacul Tahoe nu este o glumă”.

Jeremy Renner se află în stare critică, dar stabilă, în urma unui accident în timp ce arunca zăpada în weekend, a dezvăluit duminică un purtător de cuvânt al actorului.

Putem confirma că Jeremy se află în stare critică, dar stabilă, din cauza rănilor suferite după ce a suferit un accident legat de condițiile meteo în timp ce plugărea zăpada mai devreme astăzi”, a declarat un purtător de cuvânt al starului din Hawkeye pentru Hollywood Reporter duminică seara târziu. Familia sa este alături de el și primește îngrijiri excelente”, au adăugat aceștia.

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a fost nominalizat la două premii Oscar de-a lungul carierei sale de actor, pentru interpretările sale din The Hurt Locker și The Town. El a devenit cunoscut pentru interpretarea supereroului Clint Barton, cunoscut și sub numele de Hawkeye, în filmele Marvel, și pentru rolul său în franciza cinematografică Mission Impossible.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Renner deține o fermă deasupra lacului Tahoe, în munții Sierra Nevada. Regiunea care a fost lovită de o furtună de iarnă în ajunul Anului Nou, în urma căreia 35.000 de case au rămas fără curent electric. O mare parte din SUA a fost lovită de viscolul secolului” în ultima săptămână, iar cel puțin 60 de persoane au murit în întreaga țară.

Pe 13 decembrie, Renner a distribuit pe Twitter o fotografie cu zăpada din zonă, scriind Ninsoarea de la Lacul Tahoe nu este o glumă”. Pe Instagram, el a postat mai multe clipuri cu el însuși la volanul unui plug de zăpadă, scriind pe unul dintre ele: Aproape am terminat cu dealul de săniuș pentru copii”.

Renner urmează să apară în cel de-al doilea sezon al serialului Mayor of Kingstown, care începe să fie difuzat peste două săptămâni.