• El a fost apoi întrebat dacă a fost privat în privința vieții sale personale de-a lungul carierei sale.
  • Spacey a spus că mintea tatălui său a fost probabil afectată în timpul șomajului rezultat în urma unei căutări nereușite de a fi un scriitor creativ.
  • Mărturia lui Spacey a început la două ore după ce judecătorul Lewis Kaplan a respins o plângere pentru provocarea intenționată de suferință emoțională.

Kevin Spacey a depus ieri mărturie în fața unui tribunal din New York pentru a spune că nu i-a făcut niciodată avansuri sexuale actorului Anthony Rapp – care spune că actorul laureat al premiului Oscar a încercat să se culce cu el când avea 14 ani.

Identificându-se ca Kevin Spacey Fowler, actorul a fost întrebat despre afirmațiile potrivit cărora l-a luat pe Rapp în brațe – ca un mire cu o mireasă – după o petrecere din 1986 și l-a pus pe patul său înainte de a se culca deasupra lui. Rapp susține că s-a răsucit de sub bărbatul de 26 de ani de atunci în timpul întâlnirii complet îmbrăcat înainte de a fugi din apartament, doar pentru ca starul din American Beauty să-l urmărească până la ușă și să-l întrebe dacă este sigur că vrea să plece.

Nu sunt adevărate, a spus Spacey despre acuzații. El a fost apoi întrebat dacă a fost privat în privința vieții sale personale de-a lungul carierei sale.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Lucrez într-o dinamică familială foarte complicată, a spus el, afirmând că declamațiile tatălui său, care a fost supremația albilor și neonazist, când era mic, l-au determinat să urască intoleranța și intoleranța.

Spacey a spus că mintea tatălui său a fost probabil afectată în timpul șomajului rezultat în urma unei căutări nereușite de a fi un scriitor creativ.

Tatăl meu a fost un suprematist alb și neonazist, a spus Spacey. Aceasta a însemnat că eu și frații mei am fost forțați să ascultăm ore și ore în șir cum tatăl meu ne ținea prelegeri despre convingerile sale.
El a spus că atunci a fost momentul în care a început ura mea față de bigotism și intoleranță.

Spacey a spus că era umilitor și terifiant când prietenii veneau acasă deoarece nu era niciodată sigur ce le-ar putea spune tatăl său lor sau lui.

Tot ceea ce se întâmpla în acea casă era ceva ce trebuia să păstrez pentru mine. Nu am vorbit niciodată despre aceste lucruri în public, niciodată, a spus el. Pe măsură ce Spacey a devenit interesat de teatru, el a spus că a îndurat țipetele tatălui său care obișnuia să țipe la mine la ideea că aș putea fi homosexual.
Mărturia lui Spacey a început la două ore după ce judecătorul Lewis Kaplan a respins o plângere pentru provocarea intenționată de suferință emoțională, după ce avocații domnului Rapp și-au încheiat prezentarea de probe.

Kaplan a spus că elementele cererii dublează afirmația lui Rapp că a fost victima unei agresiuni și a unei bătăi. Avocatul lui Spacey a cerut respingerea cazului pe motiv că avocații dlui Rapp nu au reușit să dovedească afirmațiile sale.