• Macaulay Culkin este de acord ca imaginea cu Donald Trump din „Singur Acasă 2” să fie editată.
  • Pentru eliminarea digitală a fost lansată o petiție înainte ca Trump să fie acuzat de violențele de la Capitoliu.

Actorul Macaulay Culkin, care l-a interpretat pe Kevin McCallister în „Singur acasă 2: Pierdut în New York” nu ar fi împotriva ideii ca filmul să fie editat astfel încât Donald Trump să nu mai apară pe peliculă. Un fan l-a înlocuit deja, într-un clip, pe Trump cu Culkin, varianta actuală.

Actorul Macaulay Culkin a răspuns unei sugestii venite pe Twitter din partea unui fan, de a-l înlocui, digital, pe Donald Trump, în prezent președintele SUA, din pelicula „Singur acasă 2: Pierdut în New York”, scrie International Business Times.

Actorul a comentat: „Vândut” (Vândut – n.r.), semn că nu ar fi împotriva acestei idei.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Un alt fan a făcut imediat o regie, punând pe Twitter, un clip în care președintele actual al SUA este eliminat din film.

Alți fani au editat momentul din film folosind imagini decupate ale altor vedete pentru a-l înlocui pe Donald Trump, între ei Keanu Reeves, Dolly Parton, Matt Smith și chiar o versiune actuală a lui Culkin.

În „Singur acasă 2”, Trump apare, la un moment dat în peliculă, când îi arată lui Kevin McCallister personajul principal interpretat de Macaulay Culkin, direcția de urmat, când a rămas blocat în Hotelul Plaza din New York.

Regizorul Chris Columbus i-a oferit atunci lui Donald Trump o scurtă apariție în schimbul filmării unei scene la hotelul pe care omul de afaceri îl deținea.