Actorul Petru Păun face doar ce îi place. Preferă să aleagă proiecte care să îl reprezinte și doar așa poate să fie autentic. Asta a spus aseară în emisiunea „Cu ochii pe mine”.

Petru Păun despre trecerea de la jurnalism la modă și actorie: “Nu a fost nicio trecere. Există această glazură de ego-uri și pentru fiecare din ele există câte o ocupație. Eu le-am tratat pe fiecare având parcela lui. La fel și cu modelling-ul, la fel și cu jurnalismul. Cumva le făceam în paralel pe toaate.”

Petru Păun despre rolurile pe care le-ar refuza: “Există roluri pe care le-aș refuza. Nu aș juca un rol de homosexual. Sunt oameni care sunt mult mai pregătiți și care își doresc să facă asta. Sunt lucruri pe care nu le regăsesc în mine.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Petru Păun, despre decizia artistului de a accepta anumite roluri

“Actorul decide ce vrea să joace. În cazul meu e vorba de a fi autentic. Prefer să aleg, inclusiv, proiecte comerciale care mă reprezintă sau în care mă pot regăsi fie în mesajul pe care îl transmit, evident și în produs, trebuie să fie un produs pe care eu îl folosesc, în care cred. Fiecare poate să facă ce își dorește, dar în cazul meu nu pot să fiu credibil. Simt în acel moment că mi se sparg ideile și nu am greutate în ceea ce spun.”

Petru Păun: “Am fost ipocrit cu multe lucruri, dar mie mi se pare că asta face parte din procesul general de creștere, de auto-observare.”