• Sean Penn a pledat în favoarea impunerii vaccinării COVID pentru toți americanii.
  • El crede că cerința de a avea un vaccin nu este diferită de stabilirea unor limite de viteză în efortul de a preveni conducerea imprudentă.
  • Penn a fost vocal în ceea ce privește dorința ca oamenii să ia măsuri de precauție împotriva coronavirusului pe tot parcursul pandemiei.

Actorul Sean Penn a declarat că este de părere că americanii ar trebui să fie obligați prin lege să se vaccineze împotriva COVID-19, relatează Daily Mail.

El a comparat obligativitatea vaccinării cu stabilirea unor limite de viteză în încercarea de a preveni conducerea imprudentă și a insistat că o lege care să oblige oamenii să fie vaccinaţi este rezonabilă.

„Acesta este unul dintre acele lucruri care ar trebui să fie obligatorii”, a declarat Penn.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC

El susține că toți americanii ar trebui să se vaccineze, excepție făcând cei cu afecțiuni medicale care le interzic acest lucru.

„Cred că vaccinurile trebuie să fie obligatorii și că companiile, industria cinematografică și toate întreprinderile, trebuie să preia inițiativa și să nu fie atât de ezitante în relațiile cu partenerii lor de negocieri”, a continuat el.

Penn și-a exprimat, de asemenea, frustrarea față de americanii care sunt eligibili pentru vaccinare, dar care ezită să o facă.

„O rezistență care se bazează doar pe un anumit tip de… lipsă de imaginație și de înțelegere a tot ceea ce este util pentru rasa umană, am devenit foarte frustrat de asta. Dar nu pot să lucrez decât în limitele mele și să spun că, pentru mine, ar trebui să fie obligatoriu”.

De-a lungul pandemiei, Penn a fost vocal în ceea ce privește dorința oamenilor de a lua măsuri de precauție împotriva coronavirusului.

Între timp, campania de vaccinare din SUA a accelerat ritmul, țara având acum o medie de peste 700.000 de vaccinări pe zi, cea mai mare rată de peste o lună.

Peste 195 de milioane de americani au primit până acum cel puțin o doză de vaccin COVID, ceea ce reprezintă puțin peste jumătate din populație.