• Ada Condeescu, actriță: Vreau să fiu un părinte echilibrat și nu e ușor, mai ales dacă ai avut un mediu boem cu petreceri.
  • Ada Condeescu, actriță: Nu am fost încurajată să fac actorie.
  • Ada Condeescu, actriță: . E o meserie grea, pare mult mai ușor de digerat din afară.

O știi din “Loverboy” sau din “Eu când vreau să fluier, fluier” sau “Love Island”. E actriță, mamă, căutător de liniște. Una dintre cele mai versatile actrițe de la noi, Ada Condeescu,a venit la Marius Tucă Show.

Îl iubește pe Magritte și pe Petru Creția și pe Pirandello, s-a construit pe dinăuntru prin lecturi frumoase, artă și asumare. Mereu asumare. Asumare de sine, asumarea profesiei de actriță, de care a absolutamente îndrăgostită.

Viața cu doi copii

Ada Condeescu: „Libera în simțire și în gândire sunt și acum. Mă vedeam cu un singur copil, dar acum de când il am si pe al doilea mă simt mai împlinită. Vreau să fiu un părinte echilibrat și nu e ușor, mai ales dacă ai avut un mediu boem cu petreceri. Echilibrul mi-l găsesc și în muncă. Legat de asta e greu să prevezi ce se mai poate întâmpla. Mă văd făcând treaba multă în continuare. În minte am un proiect pe care îl desfășor pe Instagram. Citesc poeziile lui Petru Creția, nu are un public destul de mare.”

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Cum a fost pasul spre a deveni artist?

Ada Condeescu: „Ai mei mă duceau mult la teatru cred că asa a început. Filmul nu mi-era atât de aproape mai degraba teatrul. Am avut noroc. E important să vezi ce s-a făcut înaintea ta, să ai baza de piese de teatru citite, filme ca să vezi de unde s-a plecat. Nu am fost încurajată să fac actorie. Li se părea părinților mei că este o meserie foarte precară. Este și acum, apropo de ziua de mâine, marea inconsecvență, ai momente de lucru și momente de pauză. Greu de gestionat. Norocul meu e că am avut atât de multe momente de pauză încât nu mai mi-e teamă de ele, știu să le gestionez.”

Ada Condeescu: „E o meserie frumoasă, dar mult mai grea decât imi imagineam”

Ada Condeescu: „Tata se gândea să fiu avocat, îi aduceam foarte multe argumente pentru ieșitul în oraș. În a 12-a mi-am dorit să mă duc în Italia. E o meserie grea, pare mult mai ușor de digerat din afară, dar daca nu e ca un hobby te lupți cu multe lucruri.”