• Actrița americană Tanya Roberts a cărei moarte a fost anunțată de reprezentantul ei, este, de fapt, vie
  • Aceasta s-a prăbușit inconștientă pe stradă în Ajunul Crăciunului
  • Reprezentantul actriței anunțase printr-un comunicat de presă că actrița Tanya Roberts a murit la 65 de ani

Actrița Tania Roberts, care a jucat într-un film din seria James Bond și serialul Charlie’s Angels este, de fapt, vie, relatează CNN.

Soțul actriței l-a sunat pe reprezentantul acesteia, după ce a văzut știrea despre moartea Tanyei, pentru a-i spune că fosta ”Bond Girl” este în viață.

Decesul actriței fusese anunțat de agentul și prietenul său Mike Pingel.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Roberts s-a prăbușit pe stradă în timp ce își plimba câinii chiar în Ajunul Crăciunului. A fost internată în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Agentul său a dat asigurări că nu este vorba de COVID-19.

Roberts s-a născut în New York în 1955 și s-a mutat la Hollywood în 1977. Rolul care a propulsat-o în rândul vedetelor a fost cel din Charlie’s Angels, unde a înlocuit-o pe Shelly Hack, devenind astfel colegă cu Jaclyn Smith și Cheryl Ladd.

Aceasta a mai jucat rolul unui geolog numit Stacey Sutton în filmul din seria Bond „A view to kill”. Aceasta recunoaște că nu a fost sigură dacă să accepte rolul de fată-Bond, dar a considerat „că ar fi fost ridicol să refuze”. Roberts a mai avut apariții în ultimii ani în „That ’70s Show”.