Tanya Roberts, actrița care a jucat în Charlie`s Angels și în rolul de Bond Girl, este în viață

Actrița Tania Roberts, care a jucat într-un film din seria James Bond și serialul Charlie’s Angels este, de fapt, vie, relatează CNN.

Soțul actriței l-a sunat pe reprezentantul acesteia, după ce a văzut știrea despre moartea Tanyei, pentru a-i spune că fosta ”Bond Girl” este în viață.

Decesul actriței fusese anunțat de agentul și prietenul său Mike Pingel.

Roberts s-a prăbușit pe stradă în timp ce își plimba câinii chiar în Ajunul Crăciunului. A fost internată în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Agentul său a dat asigurări că nu este vorba de COVID-19.

Roberts s-a născut în New York în 1955 și s-a mutat la Hollywood în 1977. Rolul care a propulsat-o în rândul vedetelor a fost cel din Charlie’s Angels, unde a înlocuit-o pe Shelly Hack, devenind astfel colegă cu Jaclyn Smith și Cheryl Ladd.

Aceasta a mai jucat rolul unui geolog numit Stacey Sutton în filmul din seria Bond „A view to kill”. Aceasta recunoaște că nu a fost sigură dacă să accepte rolul de fată-Bond, dar a considerat „că ar fi fost ridicol să refuze”. Roberts a mai avut apariții în ultimii ani în „That ’70s Show”.

Exit mobile version