• Brandy Norwood revine în rolul Cenușăresei pentru filmul muzical Disney+ Descendants: Rise of Red”.
  • Filmul se concentrează pe aventurile a două fiice ale personajelor din poveștile clasice: Red, fiica Reginei de Inimă, și Chloe, fiica Cenușăresei și a Prințului Făt-Frumos.
  • Paolo Montalban va reveni, de asemenea, în rolul Făt-Frumos, care acum este rege.

Brandy Norwood va relua rolul Cenușăresei într-un nou film de televiziune Disney intitulat Descendants: Rise of Red”. Acesta va fi primul ei rol de acest gen după 26 de ani, după ce a jucat acest personaj în filmul de televiziune Rodgers & Hammerstein’s Cinderella” din 1997. Imaginile de pe platou au arătat, de asemenea, că Paolo Montalban va reveni în rolul Făt-Frumos, care acum este rege, în timp ce, Cenușăreasa este regina.

Actrița Brandy a fost confirmată că va juca rolul Cenușăresei în filmul muzical Descendants”, cu titlul provizoriu The Pocketwatch”. Filmul se concentrează pe aventurile a două fiice ale personajelor din poveștile clasice – Red, fiica Reginei de Inimă, și Chloe, fiica Cenușăresei și a Prințului Făt-Frumos – care trebuie să călătorească înapoi în timp pentru a salva regatul Auradon de la distrugere, scrie NBC.

Descendants: Rise of Red” este noul film de televiziune Disney care va include distribuția unor actori precum Rita Ora în rolul Reginei Inimilor și China Anne McClain în rolul fiicei vrăjitoarei de mare Ursula din Mica sirenă”. Filmul se concentrează pe copiii răufăcătorilor celebri ai studioului Disney și este regizat de Jennifer Phang și scris de Dan Frey și Russell Sommer. În distribuție se mai află actori precum Morgan Dudley în rolul versiunii mai tinere a Cenușăresei și Melanie Paxson în rolul Zânei Nașă. Franciza Descendants” a debutat în 2015 și a avut două filme de continuare în 2017 și 2019. Disney+ nu a anunțat încă data de lansare a filmului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Citește și