• Actrița Mirela Zeța a fost invitata lui Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show”.
  • Mirela Zeța: „Pentru Mondenii filmam câte 12 – 14 ore pe zi. Eram tineri și aveam energie”.
  • Mirela Zeța: „Un actor care nu joacă va căpăta o nesiguranță foarte mare”.

Mirela Zeța, despre proiectul Mondenii

„În 2006 ne-am dus la un casting. Nu am știut absolut nimic despre case. Ne-am dus acolo și acolo am fost aruncați în marea comedie, în marea de personaje. Eu am dat o probă pe care am numit-o foarte proastă. Nu făcusem așa ceva în facultate. Nu am fost un bun imitator, ci mai degrabă am construit personaje. Am extras anumite trăsături și le-am exagerat până la comic”, a povestit Mirela Zeța.

„Niciodată nu m-am gândit că voi face televiziune după ce termin facultatea. Mă gândeam clar la teatru. Eu am început să colaborez cu teatrul de comedie în anul II de facultate. Am făcut munca de jos, am cărat tava. Eram deja în teatru, dar nu mă gândeam că voi ajunge în televiziune, să fac atâtea personaje și să găsesc atâtea restorturi, să învăț textul extraordinar de repede, în 10 minute”, a mai spus Mirela Zeța.

„Filmam câte 12 sau 14 ore pe zi. Erma mai tineri. Aveam energie. Aveam poftă de lucru. […] Pe unele dintre personaje le-am iubit. Am avut doi scriitori de texte la început. Țin minte că la început tăiam multe pagini de text și încercam să improvizăm mult”, a explicat Mirela Zeța.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Mirela Zeța, despre lipsa teatrului în perioada pandemiei

„Mi-a lipsit teatrul foarte mult. Și am întrebat dacă mai este nevoie de noi. Cred că suntem pe un teren minat. Nu văd un viitor foarte luminos pentru noi. Eu am vrut să lucrez în timpul pandemiei. Am simțit nevoia să lucrez. Din disperare, am vrut să fac ceva și m-am gândit <<ce-mi place să fac și ce știu să fac>>. Și așa a pornit pâinea. Câtă pâine să fac? A pornit proiectul pe care l-am propus și în care au crezut oamenii. M-a luat prin surprindere acest lucru”, a mărturisit actrița.

„Am făcut un film cu niște oameni pe care îi știam, pe unii dintre ei, pe alții nu. Se poate vedea pe YouTube”, a spus Mirela Zeța.

Cum s-a simțit Mirela Zeța de-a lungul pandemiei

„Eu am fost în pragul disperării. Adică să stai atât de multă vreme acasă, să nu te antrenezi în meseria asta înseamnă un risc major. Și cred că un actor, atunci când stă și nu își practică meseria, capătă o nesiguranță foarte mare. Și o îndoială”, a mărturisit actrița.