• Raluca Aprodu: ,,De exemplu, când a postat Dragoș Bucur.. Real – și oamenii care erau de acord cu el, și cei care nu erau de acord cu el – aveau dreptate”
  • Raluca Aprodu: ,,Am fost șocată despre cât de mult interes este pentru viața mea personală. La un moment dat devine obositor!”
  • Raluca Aprodu:,,Am zis că 2020 va fi anul meu. Nu mică mi-a fost mirarea când a venit pandemia și au picat toate proiectele, mai puțin HBO-ul.”

Cu actrița Raluca Aprodu – invitată în emisiunea ,,Ochii pe mine!” – vorbim despre actorie, într-o perioadă în care bucuria întâlnirii cu publicul, aplauzele, plăcerea de a juca au devenit simple utopii. Cât de actor te mai simți cu mască și cu distanțare, dar și care sunt previziunile Ralucăi Aprodu pentru 2021?

Pentru Raluca Aprodu anul 2020 se anunța unul mai bun ca niciodată. Pandemia a avut însă grijă să-i dărâme, unul câte unul, toate proiectele existente la acel moment. Și nu erau deloc puține.

Cu toate acestea, invitata lui Vlad Craioveanu se consideră norocoasă, deoarece în perioada asta – sigur, cu respectarea restricțiilor – a lucrat la serialul ,,Ruxx”, de la HBO, serial care ar putea fi lansat în toamnă.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

,,Am avut în decembrie 2019 o lună foarte bună. Am fost la vreo cinci castinguri, cum rar se întâmplă să ai cinci castinguri în România. Actorii știu despre ce vorbesc. Nu, șase am avut și din șase am luat cinci. Am zis că 2020 va fi anul meu pentru că nu există să iei cinci castinguri. Nu mică mi-a fost mirarea când a venit pandemia și au picat toate, mai puțin HBO-ul.”, spune Raluca.

Raluca Aprodu: ,,Habar nu am avut ce vreau să fac, am fost total confuză o viață întreagă”

Între Raluca Aprodu și actorie nu a fost, de la bun început, dragoste la prima vedere. Ba mai mult, a avut și perioadele ei de indecizie. Cu toate acestea, actrița a știut ce vrea să facă cu adevărat, dar și cât de mult iubește teatrul, atunci când a intrat la facultate. A fost a noua pe listă, ceee ce fost o validare a drumului spre actorie.

Raluca Aprodu: ,,Nu am știut, nu mi-am dorit asta cu actoria. Nu am avut contact cu lumea asta. Dar îmi plăcea foarte mult să filmez. Succesul în România mi se pare așa balon de săpun.”

Raluca Aprodu: ,,Am fost cuplată cu oameni pe care nici nu i-am cunoscut vreodată”

Cât despre solidaritatea existentă în breasla actorilor, actrița Raluca Aprodu mărturisește că fiecare om are interesele și prioritățile lui. Îți spune însă care a fost lucrul care a deranjat-o și a șocat-o cel mai mult.

Raluca Aprodu: ,,Am fost șocată despre cât de mult interes este pentru viața mea personală. La un moment dat devine obositor. Am fost cuplată cu oameni pe care nici nu i-am cunoscut vreodată. Am fost cuplată cu oameni din breasla noastră.”

Raluca Aprodu: ,,Toată lumea are dreptate? – Vezi, despre asta este vorba!”

,,Mi se pare tragedia vremurilor pe care le trăim. Real, toată lumea are dreptate și asta este tragic. De exemplu, când a postat Dragoș Bucur. Real, și oamenii care erau de acord cu el, și cei care nu erau de acord cu el aveau dreptate. E dreptul omului la libera exprimare. Toată lumea are dreptate? – Vezi, despre asta este vorba”, conchide actrița.