• O actriţă din China a rămas fără vârful nasului, după o intervenție estetică nereușită. După acest episod, ea s-a gândit să se sinucidă
  • Artista a stat două luni internată în spital din cauza intervenţiei
  • Actrița populară în China a făcut publice pozele cu nasul său, care s-a necrozat după ce l-a operat

Actrița celebră în China Gao Liu a transmis un semnal de alarmă cu privire la pericolele care se ascund în spatele intervențiilor chirurgicale estetice. Ea a distribuit pe o rețea socială din China mai multe fotografii cu nasul ei, al cărui vârf s-a necrozat, după o operație estetică, scrie BBC.

Gao Liu este o artistă care a jucat în mai multe filme și programe TV și a fost văzută ca o stea în ascensiune. Dar ea a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimele luni.

Într-o postare pe platformă de socializare Sina Weibo, ea a explicat că absența ei din ultimele două luni a fost cauzată de un „incident chirurgical”, care a lăsat-o cu o necroză a nasului, ceea ce înseamnă că a rămas fără țesutul de la vârful organului său olfactiv.

Recomandări

SUA AJUTĂ GAZA
AJUTORUL ACORDAT UCRAINEI, ÎN IMPAS
CIOLACU ENUMERĂ NEVOILE EUROPEI
BIDEN CONFUNDĂ GAZA CU UCRAINA
DE CE A MURIT THOMAS KINGSTON
OLANDA ȘI UCRAINA AU ACORD BILATERAL
Sursa: BBC

Gao Liu a postat imaginile pe contul său, unde a strâns peste cinci milioane de urmăritori, fotografiile stârnind discuțiile aprinse despre chirurgia estetică, care este extrem de populară în China.

Tânăra a spus că s-a operat pentru că spera că acest lucru o va ajuta în carieră.

Întreaga procedură a durat patru ore. Am crezut că după aceste patru ore vor arată mai bine. Nu mă așteptam ca aceste patru ore să fie începutul unui coșmar”, a scris Gao Liu pe rețeaua de socializare.

Artista a adăugat că, imediat după acea procedură, a simțit furnicături la nivelul nasului, iar apoi a început să i se infecteze în mod repetat, chiar dacă medicul i-a garantat că va putea reveni la muncă în cel mai scurt timp.

„Pielea de la vârful nasului meu… a devenit din ce în ce mai neagră, iar nasul meu s-a necrozat”, a spus ea, adăugând că s-a gândit chiar și la sinucidere.

Gao Liu a precizat că a stat internată timp de două luni cheltuind în acest interval 400.000 de yuani (61.800 de dolari / 45.200 de lire sterline).

Sursa: BBC