• O actriţă din China a rămas fără vârful nasului, după o intervenție estetică nereușită. După acest episod, ea s-a gândit să se sinucidă
  • Artista a stat două luni internată în spital din cauza intervenţiei
  • Actrița populară în China a făcut publice pozele cu nasul său, care s-a necrozat după ce l-a operat

Actrița celebră în China Gao Liu a transmis un semnal de alarmă cu privire la pericolele care se ascund în spatele intervențiilor chirurgicale estetice. Ea a distribuit pe o rețea socială din China mai multe fotografii cu nasul ei, al cărui vârf s-a necrozat, după o operație estetică, scrie BBC.

Gao Liu este o artistă care a jucat în mai multe filme și programe TV și a fost văzută ca o stea în ascensiune. Dar ea a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimele luni.

Într-o postare pe platformă de socializare Sina Weibo, ea a explicat că absența ei din ultimele două luni a fost cauzată de un „incident chirurgical”, care a lăsat-o cu o necroză a nasului, ceea ce înseamnă că a rămas fără țesutul de la vârful organului său olfactiv.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
Sursa: BBC

Gao Liu a postat imaginile pe contul său, unde a strâns peste cinci milioane de urmăritori, fotografiile stârnind discuțiile aprinse despre chirurgia estetică, care este extrem de populară în China.

Tânăra a spus că s-a operat pentru că spera că acest lucru o va ajuta în carieră.

Întreaga procedură a durat patru ore. Am crezut că după aceste patru ore vor arată mai bine. Nu mă așteptam ca aceste patru ore să fie începutul unui coșmar”, a scris Gao Liu pe rețeaua de socializare.

Artista a adăugat că, imediat după acea procedură, a simțit furnicături la nivelul nasului, iar apoi a început să i se infecteze în mod repetat, chiar dacă medicul i-a garantat că va putea reveni la muncă în cel mai scurt timp.

„Pielea de la vârful nasului meu… a devenit din ce în ce mai neagră, iar nasul meu s-a necrozat”, a spus ea, adăugând că s-a gândit chiar și la sinucidere.

Gao Liu a precizat că a stat internată timp de două luni cheltuind în acest interval 400.000 de yuani (61.800 de dolari / 45.200 de lire sterline).

Sursa: BBC