• Hudgens a făcut referire la interesul ei pentru paranormal într-o fotografie care a fost distribuită pe contul ei de Instagram în luna ianuarie a anului trecut.
  • Interpreta i-a spus apoi lui Clarkson că are o idee în minte pentru ceea ce ar face dacă s-ar întoarce vreodată ca fantomă.
  • Hudgens a mai precizat că a realizat recent ceea ce a descris ca fiind prima ei investigație paranormală reală.

Vanessa Hudgens a vorbit despre experiențele sale paranormale în timpul apariției sale în episodul de marți al emisiunii The Kelly Clarkson Show. În timpul discuției, interpreta în vârstă de 33 de ani a mărturisit că a avut multe de-a lungul anilor și că a intrat chiar în comunicare directă cu spiritele.

Hudgens a început prin a-i spune lui Clarkson, în vârstă de 39 de ani, că a fost în ton cu paranormalul încă din copilărie.
„Nu este chiar o pasiune nouă… Am acceptat faptul că văd și aud lucruri”, a spus ea. Actrița din High School Musical a precizat apoi că a învățat să vadă în capacitatea ei de a comunica cu spiritele o trăsătură pozitivă.

Ea a declarat: „Necunoscutul este înfricoșător. Dar de curând mi-am spus: Nu, acesta este un dar și ceva ce am capacitatea de a face, așa că mă voi apleca asupra lui”. Hudgens a continuat să vorbească despre una dintre cele mai vechi experiențe ale sale, care a avut loc în anii tinereții.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

„Îmi amintesc că mă pregăteam pentru școală când aveam 8 ani și era, cum ar fi, știți acele rațe de care tragi [de sfoară]? E o jucărie? Era una dintre ele pe masa din sufragerie, iar eu am început să merg și ea a început să meargă alături de mine”.

De asemenea, ea a dezvăluit că a efectuat recent ceea ce a descris ca fiind ‘prima ei investigație paranormală reală’. Hudgens a declarat că a folosit un dispozitiv numit „spirit box”, care a captat „frecvențe radio foarte rapid”. Ea a explicat apoi că „ceva în legătură cu electricitatea pe care o creează permite spiritelor să vorbească prin ea”.

Vedeta „Princess Switch” a vorbit apoi despre momentul în care ea și prietena ei s-au aventurat într-un cimitir pentru a vorbi cu o fantomă. Hudgens a declarat că spiritul îi știa numele, dar nu a vrut să ofere mai multe informații și a explicat că a trebuit să-i spună spectrului să rămână pe loc după ce a plecat.

„Încercăm să trăim fără asta. Nu vrei să ai asta în jurul tău tot timpul. Mă simt de parcă aș fi genul de fantomă care o pornește pe Billie Holiday în miez de noapte… Îmi place să fiu înfricoșător”, a spus ea. Hudgens i-a spus apoi lui Clarkson că are o idee în minte despre ce ar face dacă s-ar întoarce vreodată ca fantomă.