• Cântărețul este căsătorit cu fotomodelul Victoria’s Secret Behati Prinsloo, iar perechea se pregătește în prezent să aibă cel de-al treilea copil al lor.
  • Ei sunt deja părinți pentru Dusty Rose, 6 ani, și Gio Grace, 4 ani.
  • Am avut o relație cu o femeie. În anumite cazuri, a devenit nepotrivit; am abordat acest lucru și am luat măsuri proactive pentru a remedia acest lucru cu familia mea.

Luni, modelul de pe Instagram Sumner Stroh a postat un videoclip pe TikTok în care susținea că ea și cântărețul Maroon 5, Adam Levine, ar avea o relație. Cântărețul este căsătorit de opt ani cu modelul Victoria’s Secret Behati Prinsloo, iar în prezent cei doi se pregătesc să întâmpine cel de-al treilea copil al lor. Ei sunt deja părinți pentru Dusty Rose, 6 ani, și Gio Grace, 4 ani.

La câteva ore după ce videoclipul lui Stroh a devenit viral pe rețelele de socializare, Levine, în vârstă de 43 de ani, a rupt tăcerea după ce a fost acuzat public că a înșelat-o pe Prinsloo.

El a postat pe Instagram marți dimineață: Se spun multe despre mine în acest moment și vreau să clarific lucrurile. Am folosit o judecată proastă în a vorbi cu oricine altcineva în afară de soția mea în orice fel de flirt. Nu am avut o aventură, cu toate acestea, am depășit limita în timpul unei perioade regretabile din viața mea.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Cântărețul a continuat: Am avut o relație cu o femeie. În anumite cazuri, a devenit nepotrivit; am abordat acest lucru și am luat măsuri proactive pentru a remedia acest lucru cu familia mea. Soția mea și familia mea sunt tot ceea ce mă interesează în această lume. Să fiu atât de naiv și de prost încât să risc singurul lucru care contează cu adevărat pentru mine a fost cea mai mare greșeală pe care aș putea-o face vreodată. Nu o voi mai face niciodată. Îmi asum întreaga responsabilitate. Vom trece peste asta. Și vom trece prin asta împreună.

În timp ce o acuză pe cântăreață, Stroh nu a oferit date precise despre momentul în care ar fi avut loc presupusa relație. Cu toate acestea, ea a împărtășit capturi de ecran ale unor aparente mesaje de pe Instagram ale muzicianului, inclusiv o notă din aprilie, după ce a susținut că nu ar mai vorbi.