• Când vine vorba de arta ei, Adele are un anumit fel în care îi place ca lucrurile să fie făcute. Cântăreața crede că melodiile de pe un album ar trebui ascultate în ordinea lor
  • După lansarea celui de-al patrulea album al ei „30”, butonul de redare aleatorie nu mai este o opțiune pentru ascultarea seriei de melodii pe Spotify, ci mai degrabă ascultătorii vor auzi piesele în ordinea lor listată
  • Luna trecută, „Easy on Me”, single-ul principal din „30”, a doborât recordul Spotify pentru cea mai difuzată melodie într-o singură zi .

Când vine vorba de arta ei, Adele are un anumit fel în care îi place ca lucrurile să fie făcute. Cântăreața crede că melodiile de pe un album ar trebui ascultate în ordinea lor, iar acum are alături gigantul de streaming Spotify, care a fost de acord cu această dorință a artistei.

După lansarea celui de-al patrulea album al ei „30”, butonul de redare aleatorie nu mai este o opțiune pentru ascultarea seriei de melodii pe Spotify, ci mai degrabă ascultătorii vor auzi piesele în ordinea lor listată.

„Aceasta a fost singura cerere pe care am avut-o în industria noastră în continuă schimbare! Nu creăm albume cu atâta grijă fără niciun motiv. Arta noastră spune o poveste, iar poveștile noastre trebuie ascultate așa cum ne-am propus. Mulțumim Spotify pentru ascultare.” a scris Adele pe Twitter.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Se pare că Spotify a fost mai mult decât încântat și i-a răspuns cântăreței la tweet cu „orice pentru tine”.

„Așa cum a menționat Adele, suntem încântați să vă spunem că am început să lansăm o nouă funcție Premium, care a fost solicitată de mulți utilizatori, cât și de artiști. Pentru acei utilizatori care încă doresc să aleagă un album, pot accesa Vizualizarea în redare acum și pot selecta comutatorul de amestecare. Ca întotdeauna, vom continua să repetăm produsele și funcțiile noastre pentru a crea cele mai bune experiențe atât pentru artiști, cât și pentru fanii lor”, a declarat un purtător de cuvânt al Spotify pentru CNN.

Ascultătorii premium pot în continuare să amestece melodiile individuale dacă doresc, dar foarte mulți fani i-au mulțumit cântăreței pentru actualizare, spunând că nu vor asculta niciodată un album în mod aleatoriu, mai ales la prima ascultare.

Cu toate acestea, relația dintre Adele și Spotify nu a fost întotdeauna „roz”. Când și-a lansat ultimul album „25”, ea a decis să evite platforma de streaming, spunând că este „un pic de unică folosință” și „muzica ar trebui să fie un eveniment”. Albumul a fost adăugat ulterior pe Spotify.

Albumul „30”, a fost lansat pe 19 noiembrie și se concentrează pe procesul de vindecare al artistei după divorțul ei de fostul soț Simon Konecki. Adele l-a descris ca fiind cel mai apropiat de inima ei.

Luna trecută, „Easy on Me”, single-ul principal din „30”, a doborât recordul Spotify pentru cea mai difuzată melodie într-o singură zi .