• Rihanna i-a transmis, de asemenea, sprijinul său lui Adele în urma incredibilei sale cure de slăbire.
  • Rihanna va cânta duminică, 12 februarie, la State Farm Stadium din Glendale, Arizona, marcând astfel prima sa reprezentație live din ultimii cinci ani.
  • Ambele cântărețe premiate nu numai că se admiră reciproc pentru talentul lor individual, dar sunt prietene apropiate de peste un deceniu.

Adele și-a dezvăluit planurile de a participa la Super Bowl LVII, dar în loc să urmărească lupta dintre Kansas City Chiefs și Philadelphia Eagles pentru trofeul Lombardi, cântăreața a recunoscut că merge doar pentru a o vedea pe Rihanna.

Interpreta hitului Rolling In The Deep, în vârstă de 34 de ani, a anunțat dezvăluirea în mijlocul concertului din timpul rezidenței sale din Las Vegas, la Caesars Palace.

Rihanna va cânta duminică, 12 februarie, la State Farm Stadium din Glendale, Arizona, marcând astfel prima sa reprezentație live din ultimii cinci ani. Vedeta de origine britanică ar fi informat un membru al publicului, vineri mai devreme, despre planurile sale pentru Super Bowl LVII, în timpul unui concert pentru rezidența sa din Las Vegas, care a început anul trecut, în noiembrie.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ambele cântărețe premiate nu numai că se admiră reciproc pentru talentul lor individual, dar sunt prietene apropiate de peste un deceniu. În 2012, Rihanna a declarat cu umor în cadrul emisiunii The Jonathan Ross Show că îi plăcea să participe la BRIT Awards pentru a o urmări pe Adele, potrivit The Mirror UK.

Nu a fost nimic legat de premii sau de prestație, a recunoscut ea, și a adăugat în glumă: Pentru mine a fost doar ca să o văd din nou pe Adele. Ea nu știe cât de profundă este afecțiunea mea. Nu are nicio idee.

Adele are, de asemenea, aceeași emoție atunci când se întâlnește cu Rihanna. În 2018, Adele a menționat-o pe Rihanna în eseul său Time 100 și și-a amintit: De fapt, nu-mi amintesc când am întâlnit-o pentru prima dată pe Rihanna; probabil că eram amorțită de șocul produs, potrivit Elle.

Câștigătoarea a 15 premii Grammy a mai spus: Progresia ei pare constantă, bine meritată și extrem de naturală, Lumea inovatoare și revoluționară a Rihannei, în care nimeni altcineva nu va fi vreodată în siguranță și nu va scăpa cu bine dacă o va copia. Ea își face propriile reguli și le încalcă pe ale noastre”.

Adele a continuat: Ori de câte ori am întâlnit-o a fost cea mai grațioasă, loială și amuzantă. Strălucește ca atunci când cineva a făcut o fotografie cu blițul și ești amețit pentru câteva minute după aceea. Adele a exprimat că prietena ei a fost neînfricată și plină de o atitudine potrivită pentru a fi tot ceea ce este și va fi pentru totdeauna.

Rihanna i-a transmis, de asemenea, sprijinul său lui Adele în urma incredibilei sale cure de slăbire. Când a vorbit cu Closer, ea a exprimat: Adele arăta incredibil înainte de transformare și arată incredibil acum.