• Stilista Adina Buzatu: ,,În general, oamenii care au, nu etalează. (…) Oamenii de calitate nu poartă logo-uri. Cu cât este logo-ul mai mic, cu atât piesa este mai bună calitativ”
  • Adina Buzatu, despre secretul succesului ei: ,,Am oferit fiecărui om o rețetă personalizată. Este foarte important să alegi haina după instinctul tău, după personalitatea ta.”
  • Adina Buzatu, despre politica stilului: ,,Îl îmbrac pe Marcel Ciolacu, dar și pe domnul Cioloș. Ce vreau eu să spun despre politică este că, din punctul meu de vedere, ține de om, nu de partid”

Adina Buzatu a fost invitata lui Vlad Craioveanu la „Ochii pe mine”, marți la Aleph News de la ora 21.00.

Adina Buzatu declară război modei cu logo-urile la vedere: ,,Ego-ul este direct proporțional cu logo-ul.”

Dacă te-ai gândit vreodată că esența stilului stă în logo-urile expuse ostentativ, Adina Buzatu îți spulberă acest mit. Stilista a pornit o întreagă revoluție împotriva logomaniei. Mai mult, campania sa – #făralogodarcueticheta – este un apel la stil și bun-simț în alegerea vestimentației, într-o lume în care fiecare își dorește să pară ceea ce nu este.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Ce spun hainele despre noi, dar și cum învățăm să fim originali într-o lume de fake-uri?

Adina Buzatu: ,,Oamenii vor să arate că au. În mod normal, ar trebui să ne îmbrăcăm pentru noi, nu pentru ceilalți. Dar, în general, noi, femeile, ne îmbrăcăm să ne vadă ceilalți. (…) Hainele cu logo sunt variantele cele mai ieftine de la fiecare logo în parte. De obicei, logo-ul este direct proporțional cu ego-ul.”

Adina Buzatu susține cu tărie că stilul pornește din tine. Că nu te poți transforma într-o altă persoană, nici nu poți străluci dacă îl copiezi pe cel de lângă tine. Stilista dezvăluie și care este secretul reușitei sale, într-un domeniu în care pretențiile oamenilor nu sunt deloc ușor de mulțumit.

Adina Buzatu: ,,Este foarte important să alegi haina după instinctul tău, după personalitatea ta”

Adina Buzatu: ,,Mergem pe o asortare perfectă, obsesivă, deranjantă. Nu mai e de bun gust. Nu înseamnă că ești bine îmbrăcat dacă exagerezi cu asortarea. Joacă-te puțin! Este o uniformă. Ne copiem unii pe alții. De obicei, oamenii îmi spun să îi îmbrac la fel ca pe alți oameni. Și îi întreb de ce să se îmbrace la fel? Ești o altă persoană, ai o altă cromatică a feței, ai un alt aspect fizic, un alt stil personal, o altă atitudine. Fiecăruia îi vine bine altceva. Mă întreabă lumea cum am avut eu succes. Am oferit fiecărui om o rețetă personalizată. Este foarte important să alegi haina după instinctul tău, după personalitatea ta.”

Adina Buzatu: ,,Nu este nimic cool în a purta logo-uri!”

Adina Buzatu reacționează imediat atunci când vine vorba despre logo-uri. Mărturisește că nu i se pare nimic cool și că nu te face deloc special. Dimpotrivă, te depersonalizează. Ce spune stilista despre logurile mari care fac oamenii să pară mai mici?

Adina Buzatu: ,,Nu este nimic cool în a purta logo-uri. Nu arată bine deloc și mai ales dacă este un amalgam de logo-uri diferite…Văd non-stop treaba asta și mă deranjează că o văd foarte des la tineri. Mă gândesc că ei sunt generația următoare care ar fi trebuit să evolueze, să fie diferiți. Noi ar fi trebuit să mergem într-o zonă din asta mult mai rafinată, mai elegantă. Nu neapărat de haine scumpe. Unii își permit hanine scumpe, alții nu. Unii pot purta cașmir, alții nu. E vorba de bun gust, de relaxare… De un mod natural de a ne îmbrăca.”

,,Cu cât este logo-ul mai mic, cu atât piesa este mai bună calitativ”

,,În general, oamenii care au, nu etalează. Mulți dintre milionarii noștri au început să evite asta, au început să aibă gust. În continuare, încercăm să părem cine nu suntem. În continuare, piața românească este plină de fake-uri. În străinătate, fake-urile nu se văd în magazine. La noi, pătura medie își cumpără haine de genul asta. Oamenii de calitate nu poartă logo-uri. Cu cât este logo-ul mai mic, cu atât piesa este mai bună calitativ. O țesătură de calitate țipă. Vezi un om care este bine îmbrăcat, îmbrăcat cu ștaif”, conchide stilista.

Adina Buzatu: ,,Îmi doresc să învăț oamenii să arate mai bine”

Invitata lui Vlad Craioveanu mărturisește că reacțiile oamenilor atunci când le explică ce înseamnă o vestimentație cu stil sunt diferite. Când le demontează alegerile, lucrurile se schimbă radical. Mulți nu știu să primească o critică, fie ea și constructivă.

Adina Buzatu: ,,Mi-am luat și înjurături, la propriu. Oamenii, în general, nu înteleg o critică constructivă. Eu nu sunt genul de persoană care să te jignesc. Toți suntem frumoși în realitate. Trebuie să știm să ne punem în evidență. Îmi doresc să învăț oamenii să arate mai bine. Cred că heităreala este la mare modă.”

Adina Buzatu: ,,Îl îmbrac pe Marcel Ciolacu și pe domnul Cioloș (…) Lui Emil Boc i-aș face statuie”

Nu mai este un secret pentru nimeni că Adina Buzatu îmbracă nume cunoscute din showbiz-ul nostru. Stilista i-a mărturisit însă lui Vlad Craioveanu și care sunt politicienii pe care i-a pus la patru ace de-a lungul timpului.

Adina Buzatu: ,,Am foarte mulți politicieni din toate zonele. Nu mă pricep la politică. Eu cred că ține foarte multe de oameni și nu de partid. Pe Marcel Ciolacu îl îmbrac, dar și pe domnul Cioloș. Ce vreau eu să spun despre politică este că, din punctul meu de vedere, ține de om, nu de partid. Am cunoscut din toate partidele oameni de calitate și oameni care mie nu mi s-au părut potriviți pentru funcția respectivă sau pentru ceea ce făceau. Cred că omul sfințește locul și atunci când alegem politicienii, trebuie să nu ne uităm la partid, trebuie să ne uităm dacă ne place acel om. Am fost la Cluj, recent, și i-aș face statuie lui Emil Boc.”