• Muzicianul Adrian Naidin a fost invitat, luni, în cadrul emisunii „Marius Tucă Show”.
  • Violoncelistul a descoperit muzica de la o vârstă fragedă.
  • Naidin: „Eu sunt și român și om în același timp. Sunt mândru că trăiesc în România”.

Adrian Naidin a descoperit muzica de la o vârstă fragedă. Și-a dedicat ființa violoncelului, cu patimă. Artistul a relatat o întâmplare amuzantă, din vremea când era un student îndrăgostit, dar și despre primul cântec interpretat la violoncel.

Nu țin minte prima piesă pe care am cântat-o pe violoncel, dar știu care este prima piesă pe care am cântat-o în facultate. Când a mers în facultate, să îi fac curte unei fete. Ea era la etajul doi, sau trei, nu mai știu. Era studentă la Medicină, eu la Muzică. Mi-a zis ‘să treci pe la mine’. Eu eram jos, în fața căminului. Erau vreo patru etaje de demenți care învățau bine și eu am început să cânt, sub balconul ei. A fost prima oară când am terminat o piesă. Și aruncau cu apă și cu pungi de apă”, a spus Naidin.

Naidin: „Când nu știu limba spaniolă, inventez cuvinte în spaniolă. Bag de la mine”

Și am început să fac slalom printre pungi și am plecat acasă cu coada între picioare. Deci nu i-am impresionat cu nimic și toată noaptea am studiat ‘O sole mio’ și încă o piesă a unei formații pe care o aveam pe pickup acasă. Muzică spaniolă. A două seară am venit din nou. Când nu știu limba spaniolă, inventez cuvinte în spaniolă. Bag de la mine. Nu este deloc spaniolă. Au cântat cu mine toți. Deja simțeam că ceva este în neregulă. Cântăm în spaniolă, dar eu nu știam spaniolă. A zis ‘dumneavoastră cântați în limba spaniolă?’. Am simțit că îmi pică cerul în cap. Am zis că da, dar într-un dialect mexican. Asta a fost povestea acestei piese”, a adăugat violoncelistul.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„Sunt un român și un om viu”

Adrian Naidin a afirmat că este mândru că trăiește în România. „Sunt un dement care iubește violoncelul. Într-un concert cântam o melodie foarte tristă și la un moment dat a sunat un telefon. Și îmi venea să îl ucid pe omul acela. Și când să zic cine are telefonul, mi-am dat seama că era telefonul meu. Sunt un român și un om viu. Eu sunt și român și om în același timp. Sunt mândru că trăiesc în România, avem valori frumoase pentru care putem să fim mândri”, a mai spus Adrian Naidin.