Afacerea spărgătorilor de nunți prinde teren în Occident / O mireasă din Buzău a angajat o firmă de divertisment să o fure de la nuntă

Dacă are cineva ceva de zis, să zică acum sau să tacă pe vecie! A apărut o nouă afacere profitabilă: pentru 500 de euro, poți să angajezi pe cineva care să te scape de nuntă. Ceea ce a pornit cu un anunț dat în glumă la mica publicitate a ajuns acum afacere în toată regula.

„Dacă nu ești hotărâtă sau dacă nu vrei să te căsătorești și nu știi cum să refuzi, stai fără griji. Vin eu și obiectez la nunta ta. Am nevoie doar de loc, de dată și oră”, a scris inițial într-un anunț farsorul spaniol Ernesto Reinares Varea.

A primit imediat cereri, de la mirese disperate să scape de nuntă și are programul ocupat complet până în decembrie. Percepe și tarife suplimentare: 50 de euro pentru fiecare pumn pe care-l încasează de la rude. Deși a primit până acum mai multe cereri din partea doamnelor, spărgătorul profesionist de nunți spune că serviciile sale se adresează și domnilor.

Nici în România nunțile nu mai sunt ce-au fost. O mireasă din Buzău a angajat o firmă de divertisment să o fure de la nuntă. S-a trezit cu cinci bărbați îmbrăcați în mascați și echipați cu replici de arme, care au urcat-o în mașină. Distracția a fost însă întreruptă de polițiști, care i-au amendat pe bărbații care au furat mireasa pentru că nu purtau centura de siguranță și erau ieșiți în afara mașinii.

Exit mobile version