• Ana Morodan, influencer și antreprenor, a fost invitata lui Vlad Craioveanu, la „Ochii pe mine”
  • Ana Morodan: „Celebritatea nu m-a schimbat deloc. Doar m-a făcut să văd că este zgomot și praf ea în sine
  • Ana Morodan: Cred că ar fi foarte trist să nu mă am pe mine

Invitata lui Vlad Craioveanu a lăsat roba de avocat pentru a-și crea un adevărat brand în mediul online. Nimeni nu-i dădea vreo șansă când a venit din Arad în București cu 200 de RON în buzunar. Astăzi a ajuns ,,Contesa digitală!”

Ana Morodan, despre celebritate și compromisuri

Pentru cei mai mulți este îndrăzneață, carismatică și inspirațională. Ea a vorbit la Aleph News despre cum i-a schimbat viata celebritatea.

,,Celebritatea nu m-a schimbat deloc. Doar m-a făcut să văd că este zgomot și praf ea în sine (…) Tipologia mea psihologică este principiul salvatorului. Mai fac compromisuri de dragul celebrității”, a spus Ana Morodan, în emisiunea lui Vlad Craioveanu.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Ana Morodan a vorbit și despre singurătate și bucuria de a împărți.

„Cred că este foarte important ca în primul rând să te ai pe tine. Știi treaba asta cu iubirea de sine pare așa un clișeu nenorocit. Până mi-am dat că să înveți să te iubești pe tine deste al naibii cel mai greu lucru de pe lume posibil. Eu nu am nevoie mai mult de 2-3 oameni”, a spus Ana Morodan.

Ana Morodan, despre vaccinare: „Cred că orice om este liber să ia decizia atâta timp cât statul nu impune o lege”

Ana Morodan a vorbit și despre subiectul fierbinte al momentului – vaccinarea. Ea spune că se va imuniza și explică și de ce a luat această decizie. 

„Nu m-am vaccinat încă. Da, o să mă vaccinez că dacă nu ne vaccinăm o să avem interzicere de drepturi. Știm asta foarte clar. (…) Cred că orice om este liber să ia decizia atâta timp cât statul nu impune o lege. Mă bucur că am trecut așa cum am trecut și nu am trecut mai rău prin toată această perioadă și că există o speranță în acest vaccin”, a subliniat influencer-ul, la „Ochii pe mine”.

Ana Morodan: „Cred că sunt un om rar. Când ești un om rar te face de neprețuit!”

Avem niște colegi noi în echipă care au venit la birou și încontinuu sunt așa fermecați: mama, dar voi chiar așa trăiți aici? Noi am crezut că faceți chestiile astea pentru Instagram…Și eu eram pe genul, dar cine ar face ceva fake pentru Instagram?! Nu noi! Și am început dezbaterea cu colegul meu și i-am zis: Clau, de ce oamenii din jurul nostru zic că eu sunt o excentrică?

La care Clau îmi zice: Băi, tu cobori dimineață în niște cizme pline de strasuri și îți pui apă într-un cristal de Bacara, după care urli că asistenta nu ți-a adus pe tava de argint, aia care este pentru o singură persoană, nu pentru trei… Eu nu cred despre mine că sunt un om excentric. Cred că sunt un om rar. Când ești un om rar te face de neprețuit”, a spus Morodan.

Ana Morodan, despre cum a ajuns Contesă Digitală: ,,Mi-au zis: tu ești un personaj fără să-ți dai seama!”

„Când am venit venit în București, m-am dus la o agenție de branding cu care lucrez și astăzi. Mi-au zis: măi, nu avem ce marcă personală să-ți facem, adică nu avem ce personaj să-ți inventăm, pentru că personajul ești tu. Tu ești un personaj fără să-ți dai seama! Și la poreclă a văzut contesă (…) Mi-au zis: clar, rămâi contesă, doar că o să-ți spunem că ești o contesă digitală. Că, na. atunci aveam business-uri pe internet, cum am și acum majoritatea. De asta mă numesc antreprenor online.”, a povestit, la Aleph News, Ana Morodan.

Ana Morodan, despre perioada când era avocat specializat în divorțuri: ,,Da, eram un drac! Eram un drac rău!”

„Când ești stagiar nu prea poți să refuzi și te repartizează și la oameni care nu ar trebui apărați. Dar, da, au fost cazuri care nu erau de mine. Unu, pentru că nu credeam că sunt în stare să rezolv problema respectivă, pentru că simțeam că mă vor traumatiza în asemenea hal, încât nu o să pot să fac față eu după aia dacă l-aș pierde.

Eu cred că în business poate fi rezolvat orice. Totul este negociabil, totul este rezolvabil. Nu-ți mai spun de internet unde fac niște poze și câștig bani, ceea ce mi se pare comic, superb și hilar aproape. În avocatură, acolo este viața reală, acolo te joci cu viețile oamenilor, cu munca de-o viață, acolo nu o poți întoarce. Și dacă ai dat-o de gard, ai dat-o cu viața unor oameni.”, a povestit invitata lui Vlad Craioveanu.

Ana Morodan: „Cred că rampa mea de lansare s-a construit prin munca mea”

Invitata lui Vlad Craioveanu spune că a fost primul blogger de stil personal din România, asta doar pentru că și-a dat seama că în România nu există niciunul.

„Cred că rampa mea de lansare s-a construit prin munca mea și prin felul în care îmi văd și îmi gândesc business-urile. Adică, eu și astăzi, dacă primesc o propunere pentru un proiect, unde în mod normal sunt remunerată cu jumate la sută din fee-ul meu, dar cred că proiectul ăla mă crește un pic mai sus ca marcă personală, adică pune o  cărămidă la marca mea persoană, îl iau. Majoritatea oamenilor care vin la mine la consultanță sunt pe principiul ok, eu de ce nu câștig 10.000 de euro  ca tine? Păi, pentru că ești mica și n-ai muncit la început. Prima mea campanie a fost plătită cu 20 de euro.”, a spus ea.

Ana Morodan: „Am o deviză de birou și o deviză de viață!”

„Un lucru care m-a ajutat foarte mult în viață este  faptul că sunt înzestrată cu o oareșcare carismă. Asta m-a ajutat foarte mult! Și, eu am o deviză de birou și o deviză de viață care și astea m-au ajutat. La birou, noi facem lucrurile să se întâmple! Nu contează că am fost la o petrecere, nu conteză că avem o problemă din dragoste, când trebuie să facem treaba ne ridicăm în  genunchi și din genunchi în picioare. Nu contează, eu fac treaba!”, a conchis Morodna.