Jennie Stejna, o poloneză în vârstă de 103 ani, este o supraviețuitoare curajoasă a coronavirusului. Bătrâna și-a trăit toată viața în Massachusetts.

În urmă cu trei săptămâni, poloneza a fost testată pozitiv cu COVID-19, în azilul în care locuia. Prezenta o febră ușoară, iar situația în care se afla a condus către mutarea ei într-un alt salon.

Stejna nu prea înțelegea ce înseamnă coronavirus sau infectarea cu acesta, însă putea înțelege că era grav bolnavă. Nepoata sa, Shelley Gunn, a declarat că bunica ei a fost în permanență asistată și îngrijită de către personalul azilului.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Având în vedere că situația Stejnei se înrăutățea, Shelley a fost sunată pentru a veni la azil, cu scopul de a-și lua rămas bun de la bunica sa.

Shelley i-a mulțumit femeii pentru tot ceea ce a făcut pentru ea de-a lungul vieții.

Soțul lui Shelley a întrebat-o pe Stejna dacă este pregătită să meargă la ceruri, iar răspunsul bătrânei a fost „Normal că da!”.

Însă povestea Stejnei s-a schimbat complet pe data de 13 mai, când medicii au sunat-o pe nepoata ei să o anunțe că bătrâna și-a revenit.

„Această bătrână curajoasă a înfruntat coronavirusul!”, a declarat soțul lui Shelley, Addam Gunn.

Stejna a sărbătorit această reușită cu o bere rece ca gheața, o Bud Light după care a tânjit o lungă perioadă de timp pentru că bătrâna iubește această bere.