Are 103 ani și s-a vindecat de Coronavirus. Bătrâna din Massachusetts sărbătorește cu o bere rece

Jennie Stejna, o poloneză în vârstă de 103 ani, este o supraviețuitoare curajoasă a coronavirusului. Bătrâna și-a trăit toată viața în Massachusetts.

În urmă cu trei săptămâni, poloneza a fost testată pozitiv cu COVID-19, în azilul în care locuia. Prezenta o febră ușoară, iar situația în care se afla a condus către mutarea ei într-un alt salon.

Stejna nu prea înțelegea ce înseamnă coronavirus sau infectarea cu acesta, însă putea înțelege că era grav bolnavă. Nepoata sa, Shelley Gunn, a declarat că bunica ei a fost în permanență asistată și îngrijită de către personalul azilului.

Având în vedere că situația Stejnei se înrăutățea, Shelley a fost sunată pentru a veni la azil, cu scopul de a-și lua rămas bun de la bunica sa.

Shelley i-a mulțumit femeii pentru tot ceea ce a făcut pentru ea de-a lungul vieții.

Soțul lui Shelley a întrebat-o pe Stejna dacă este pregătită să meargă la ceruri, iar răspunsul bătrânei a fost „Normal că da!”.

Însă povestea Stejnei s-a schimbat complet pe data de 13 mai, când medicii au sunat-o pe nepoata ei să o anunțe că bătrâna și-a revenit.

„Această bătrână curajoasă a înfruntat coronavirusul!”, a declarat soțul lui Shelley, Addam Gunn.

Stejna a sărbătorit această reușită cu o bere rece ca gheața, o Bud Light după care a tânjit o lungă perioadă de timp pentru că bătrâna iubește această bere.

Exit mobile version