• Ariana Grande a distribuit pe Instagram câteva fotografii de la nunta cu Dalton Gomez
  • Vedeta pop a avut o ceremonie intimă, în casa din Montecito, California
  • Soțul ei este Dalton Gomez, un agent imobiliar pe care l-a cunoscut când își căuta o casă

După ce a ținut secret ceremonia care a avut loc la mijlocul lunii mai, Ariana Grande a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva imagini de la nunta ei cu Dalton Gomez, care a avut loc pe 5 mai.

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani a surprins fanii când s-a decis să se mărite cu logodnicul Dalton Gomez într-o ceremonie „mică şi intimă” la începutul lunii mai. Ea a făcut pasul în casa sa din Montecito, California, în prezența a mai puţin de 20 de persoane.

O fotografie în care cei doi se sărută, Ariana Grande purtând o rochie de mireasă, într-un decor plin cu flori și lumânări, este descrisă simplu de cântăreață: „5.15.21 🤍“.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Cuplul şi ambele familii nu ar putea fi mai fericiţi“, spun apropiații cuplului, care au fost prezenţi la eveniment.

Într-o altă postare, Ariana Grande a pozat artistic, arătându-și tatuajul, dar poate fi văzută și în rochia de mireasă decoltată, cu umerii goi și cu decupaj în zona spatelui.

Despre relaţia celor doi s-a vorbit prima oară la începutul anului trecut, după ce au fost văzuţi împreună în Los Angeles. S-au întâlnit când Gomez, un agent imobiliar, a ajutat-o pe Grande când îşi căuta casă.

În iunie, Grande a „oficializat“ relația printr-o fotografie postată pe Instagram. S-a pozat când Gomez o săruta pe obraz, pentru a sărbători cei 27 de ani ai starului pop. Apoi, Ariana a marcat ziua de naştere a iubitului, în august, printr-o postare emoţionantă pe reţelele sociale.

Decembrie 2020 a adus veşti despre logodna cuplului, după mai puţin de un an de întâlniri.

Cântăreaţa a mai fost logodită cu actorul american de comedie Pete Davidson, dar cei doi s-au despărţit în urmă cu doi ani.