Ariana Grande a publicat imagini de la nunta cu Dalton Gomez. FOTO

Ariana Grande a publicat imagini de la nunta cu Dalton Gomez. FOTO

Ariana Grande a publicat imagini de la nunta cu Dalton Gomez. FOTO

După ce a ținut secret ceremonia care a avut loc la mijlocul lunii mai, Ariana Grande a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva imagini de la nunta ei cu Dalton Gomez, care a avut loc pe 5 mai.

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani a surprins fanii când s-a decis să se mărite cu logodnicul Dalton Gomez într-o ceremonie „mică şi intimă” la începutul lunii mai. Ea a făcut pasul în casa sa din Montecito, California, în prezența a mai puţin de 20 de persoane.

O fotografie în care cei doi se sărută, Ariana Grande purtând o rochie de mireasă, într-un decor plin cu flori și lumânări, este descrisă simplu de cântăreață: „5.15.21 🤍“.

Cuplul şi ambele familii nu ar putea fi mai fericiţi“, spun apropiații cuplului, care au fost prezenţi la eveniment.

Într-o altă postare, Ariana Grande a pozat artistic, arătându-și tatuajul, dar poate fi văzută și în rochia de mireasă decoltată, cu umerii goi și cu decupaj în zona spatelui.

Despre relaţia celor doi s-a vorbit prima oară la începutul anului trecut, după ce au fost văzuţi împreună în Los Angeles. S-au întâlnit când Gomez, un agent imobiliar, a ajutat-o pe Grande când îşi căuta casă.

În iunie, Grande a „oficializat“ relația printr-o fotografie postată pe Instagram. S-a pozat când Gomez o săruta pe obraz, pentru a sărbători cei 27 de ani ai starului pop. Apoi, Ariana a marcat ziua de naştere a iubitului, în august, printr-o postare emoţionantă pe reţelele sociale.

Decembrie 2020 a adus veşti despre logodna cuplului, după mai puţin de un an de întâlniri.

Cântăreaţa a mai fost logodită cu actorul american de comedie Pete Davidson, dar cei doi s-au despărţit în urmă cu doi ani.

Exit mobile version