• Festivalul de pe Lacul Aroneanu adună lumea la distracție și relaxare timp de trei zile.
  • Artiști internaționali vor cânta în acest weekend la Iași.
  • Accesul în zona de festival se va face pe bază de abonament sau bilet de o zi.

Distracția se mută la Iași în acest weekend. Trei zile dansezi la „BRIZO SUMMER FEST”, cel mai FRESH festival din Moldova. Ai muzică bună, activități sportiv-recreative și mult divertisment.

Experiența și dorința de evenimente ne-a făcut ca într-un timp foarte scurt, adică trei săptămâni, cu promovare, cu organizare, cu line-up, cu artiști, cu tot ce trebuie, să se realizeze. Locația aceasta, sâmbătă de sâmbătă o să fie cea mai dorită locație din Iași. Surprizele continuă. În luna august vom organiza Campionatul Național de beach volei. Va fi la fel, o petrecere de trei zile îmbinată cu sportul de performanță”, a declarat organizatorul festivalului, Andrei Sovan.

Festivalul a atras tinerii care abia așteptau această gură de oxigen, fără mască, fără oră de închidere. În ciuda frigului, tinerii nu se retrag în corturi, ci dansează frenetic pe ritumurile artiștilor preferați.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI

Locația nou deschisă anunță multe alte activități pentru această vară și o închidere a sezonului estival pe măsură.

Festivalul „BRIZO SUMMER FEST” are loc în perioada 29 aprilie 2022 – 1 mai 2022 in incinta Bazei Sportive Brizo din comuna Aroneanu.