• O grupare din SUA, The Most Famous Artist se pare că și-a asumat aparițiile monoliților misterioși
  • Gruparea a scos la vânzare monoliți la prețul de 45.000 de dolari
  • A apărut și un indiciu cu privire la următoarea locație în care va apărea un monolit

Monoliți misterioși au apărut în mai multe locuri din lume, inclusiv în România, în județul Neamț. Acum, o comunitate de artiști a postat fotografii și indicii pe site-ul său web și pe rețelele de socializare care par să-și acorde meritul pentru monoliții metalici cu trei fețe care au apărut, relatează Mashable.

La mijlocul lunii noiembrie, un monolit a fost reperat într-o zonă izolată a deșertului din Utah. După aceea fost găsit cel din România, și chiar luni, excursioniștii au observat a treia sculptură în Atascadero, California.

Misterul monoliților a cuprins internetul, oamenii suspectând în mod alternativ extratereștri sau o cascadorie auto-promoțională de la un brand. Se pare că răspunsul se află undeva între ele.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

The Most Faimous Artist, o comunitate de artiști, a postat pe contul de Instagram două fotografii ale monoliților. Când fanii au întrebat „Ai fost tu?”, contul a răspuns în mod repetat „dacă prin tine vrei să spui noi, da”

Nici o fotografie cu monolitul românesc nu a fost postată pe rețelele de socializare sau pe site, dar când a fost întrebat dacă este conectat cu celelalte două, fondatorul grupului a spus: „Am avut doar 3 locuri pentru fotografii pe site-ul meu”.

Fondatorul, Matty Mo, este cunoscut în special pentru modificarea faimosului semn „Hollywood” din LA pentru a citi „Hollyweed”. În ciuda faptului că gruparea a adăugat o secțiune a site-ului dedicat monoliților, Mo nu confirmă și nici nu neagă faptul că el sau gruparea lui au fost în spatele aparițiilor.

„Nu pot spune multe din cauza legii”, a scris Matty Mo.

Un aspect clar este acela că gruparea a scos la vânzare monoliți pentru prețul de 45.000 de dolari. Pe lângă asta, Matty Mo chiar a postat pe contul de Twitter o randare 3D a monolituli și o poză cu „prototipul”.

Pe lângă aceste lucruri, a apărut și un „indiciu” pe pagina altui artist din aceeași comunitate, The Most Famous Artist. Rămâne de văzut dacă următorul monolit va apărea unde zic ei.