Saga monoliților continuă: un grup de artiști revendică plasarea acestora și scot la vânzare obiectele. Cât costă

Monoliți misterioși au apărut în mai multe locuri din lume, inclusiv în România, în județul Neamț. Acum, o comunitate de artiști a postat fotografii și indicii pe site-ul său web și pe rețelele de socializare care par să-și acorde meritul pentru monoliții metalici cu trei fețe care au apărut, relatează Mashable.

La mijlocul lunii noiembrie, un monolit a fost reperat într-o zonă izolată a deșertului din Utah. După aceea fost găsit cel din România, și chiar luni, excursioniștii au observat a treia sculptură în Atascadero, California.

Misterul monoliților a cuprins internetul, oamenii suspectând în mod alternativ extratereștri sau o cascadorie auto-promoțională de la un brand. Se pare că răspunsul se află undeva între ele.

The Most Faimous Artist, o comunitate de artiști, a postat pe contul de Instagram două fotografii ale monoliților. Când fanii au întrebat „Ai fost tu?”, contul a răspuns în mod repetat „dacă prin tine vrei să spui noi, da”

Nici o fotografie cu monolitul românesc nu a fost postată pe rețelele de socializare sau pe site, dar când a fost întrebat dacă este conectat cu celelalte două, fondatorul grupului a spus: „Am avut doar 3 locuri pentru fotografii pe site-ul meu”.

Fondatorul, Matty Mo, este cunoscut în special pentru modificarea faimosului semn „Hollywood” din LA pentru a citi „Hollyweed”. În ciuda faptului că gruparea a adăugat o secțiune a site-ului dedicat monoliților, Mo nu confirmă și nici nu neagă faptul că el sau gruparea lui au fost în spatele aparițiilor.

„Nu pot spune multe din cauza legii”, a scris Matty Mo.

Un aspect clar este acela că gruparea a scos la vânzare monoliți pentru prețul de 45.000 de dolari. Pe lângă asta, Matty Mo chiar a postat pe contul de Twitter o randare 3D a monolituli și o poză cu „prototipul”.

Pe lângă aceste lucruri, a apărut și un „indiciu” pe pagina altui artist din aceeași comunitate, The Most Famous Artist. Rămâne de văzut dacă următorul monolit va apărea unde zic ei.

Exit mobile version