• În dimineaţa zilei de 27 martie 1995, Maurizio Gucci, cel care condusese celebra casă de modă, a fost împuşcat chiar la intrarea în clădirea unde lucra. Cazul care a şocat lumea modei va fi subiectul următorului film 
  • Lady Gaga, Al Pacino, Robert De Niro vor face parte din distribuţia filmului Gucci
  • Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, este la primul său rol important în film după celebrul „A Star Is Born” (2018), care i-a adus un Oscar pentru cântecul omonim şi o nominalizare pentru cea mai bună actriţă în rol principal

Cazul care a şocat lumea modei va fi subiectul următorului film de la Hollywood. Pelicula Gucci va ajunge în atenţia iubitorilor de film printr-o distribuţie de excepţie a celor mai cunoscuţi actori.

Lady Gaga, Al Pacino, Robert De Niro şi Jeremy Irons fac parte din distribuţia de marcă a filmului. Gaga îşi ia în serios cariera de actriţă, iar după succesul cu “A Star Is Born”, îşi surprinde fanii şi de această dată.

În filmul regizat de Ridley Scott, Gaga o va interpreta pe nimeni alta decât Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci şi cea care a comandat asasinarea lui.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În 1995, când a fost omorât de un asasin plătit de fosta sa soţie, Patrizia Reggiani, Maurizio Gucci era preşedintele casei de modă înfiinţate de bunicul său. Pentru fapta sa, Patrizia Reggiani a fost arestată în 1997 şi condamnată, în 1998, la 29 de ani de închisoare, din care a executat optsprezece, fiind eliberată în 2016.