Astăzi începe cea de-a 18-a ediție TIFF Sibiu. Reprezentant: „Datorită cererii mari, am adăugat o a doua proiecție a filmului Moromeții 3”

Astăzi începe TIFF la Sibiu, festivalul care sărbătorește 18 ani de cinematografie. Ediția din acest an se desfășoară în perioada 12-15 septembrie și aduce în fața publicului filme românești în premieră precum Moromeții 3, dar și alte proiecții speciale așa cum ne-a obișnuit fiecare ediție.

Cum vă pregătiți pentru deschiderea TIFF din această seară?

„Am ridicat ecranul, se pregătesc scaunele și îi așteptăm pe toți în Piața Mare de la ora 20:00. „Moromeții 3” va putea fi văzut în avanpremieră la TIFF Sibiu. În exclusivitate, datorită cererii foarte mari, am adăugat o nouă proiecție a filmului. Prima proiecție este deja sold-out. La „Moromeții 3” vor participa și actorii Alex Călin și Olimpia Melinte. Publicul va putea să vadă și „Anul Nou Care N-a Fost”, aici va fi prezent atât regizorul cât și actorii. Avem trei proiecții care sunt destinate copiilor. Aceste proiecții au loc în fiecare dimineață de la ora 11:00 iar intrarea este gratuită”, a declarat Flavia Cîmpean, reprezentant TIFF Sibiu, pentru Aleph News.

Exit mobile version