Au fost găsiți câinii lui Lady Gaga. La cine ar putea ajunge recompensa de 500.000 de dolari

lady-gaga-caine Sursă foto: Profimedia
  • Câinii cântăreței Lady Gaga au fost furați pe străzile din Los Angeles, în urmă cu două zile.
  • Artista a oferit recompensă 500.000 de dolari pentru cei ce îi vor găsi câinii.
  • Câinii sunt în siguranță și au fost înapoiați reprezentanților cântăreței, a comunicat poliția.

Câinii celebrei Lady Gaga au fost furați, miercuri noapte, iar Fischer, însoțitorul celor trei câini, a fost împușcat în cea mai extravagantă zonă a Hollywoodului.

Doi indivizi au ieșit dint-o mașină albă și au tras asupra îngrijitorului. care a căzut la pământ fără să mai poată veghea asupra patrupezilor. Doi dintre buldogi au fost răpiți iar cel de al treilea a fugit și a fost recuperat ulterior de poliție.

În prezent, nu sunt cunoscute detaliile despre cum au fost recuperați câinii, dar buldogii francezi au fost aduși la secția de poliție din Los Angeles de o femeie, iar reprezentanții cântăreței au confirmat că sunt ai ei, informează Associated Press.

Femeia nu a fost implicată în acel atac armat, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Camerele de supraveghere, instalate la casa unui vecin, au suprins momentul în care câinii lui Lady Gaga sunt furați. Potrivit poliției, s-au tras mai multe focuri de armă, iar bărbatul care plimba patrupezii a fost rănit.

Lady Gaga se află la Roma, unde lucrează la noul film al lui Ridley Scott, „Gucci”, și a anunțat o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea câinilor.