• Festivalul Internaţional de Film Transilvania începe pe 31 iulie
  • Anul acesta biletele la TIFF se vând exclusiv online, iar proiecţiile vor avea loc doar în aer liber
  • 80 de filme şi peste 200 de proiecţii programate în 10 zile

Ţi-e dor să vezi un film pe un ecran de cinema? Festivalul Internaţional de Film Transilvania îşi deschide porţile pe 31 iulie la Cluj şi te aşteaptă cu 80 de filme şi peste 200 de proiecţii. Organizatorii au luat toate măsurile de siguranţă, astfel că anul acesta numărul de locuri la festival este limitat.

Dacă vrei să îţi cumperi bilete, trebuie să ştii că acestea se achiziţionează exclusiv online, iar pentru că toate proiecţiile vor avea loc în aer liber nu uita să îţi iei cu tine un spray de ţânţari şi o pătură. Festivalul aduce şi anul acesta evenimente la Castelul Banffy de la Bonţida, dar si la Vlaha, în parcul de sculpturi din fân. 

Replică din film: “Dar e mai rău când uităm de bucuriile vieţii cu toată frica asta. Şi acum cu tot circul ăsta, m-o pălit. Dar aşa de la distanţă parcă altfel se văd lucrurile.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

„Avem 11 locaţii în aer liber care vor funcţiona doar seara, după lăsarea întunericului. În primul weekend o să îi invităm pe cei care mai prind bilet, că după statisticile de aseară sunt aproape sold out evenimetele de la Bonţida, sub umbrela „Weekend la Castel”, iar în al doilea weekend, o să îi invităm pe TIFF-ari la Vlaha, unde deja ma pus în vânzare biletele pentru două seri de proiecţii de film şi concert.” spune CRISTIAN HORDILĂ, managerul TIFF

“Toate biletele anul acesta se vând exclusiv online.Trebuie să păstrăm o distanţă de un metru jumătate, este obligatorie puratrea măştii şi există un triaj la intrare”, adaugă OANA GIURGIU, directorul executiv TIFF.