Autoritățile spun că examenul toxicologic al corpului lui Liam Payne nu a fost finalizat. Artistul ar fi fost într-o stare de „inconștiență semi sau totală”

Autoritățile argentiniene au declarat că examenul toxicologic asupra cadavrului lui Liam Payne nu a fost încă finalizat, în contextul în care în organismul acestuia a fost găsită cocaină, scriie Sky News.

Fostul star One Direction a murit în Buenos Aires, Argentina, săptămâna trecută, după ce a căzut de la un balcon de la etajul al treilea al hotelului Casa Sur.

Un reprezentant al procuraturii s-a întâlnit cu tatăl său, Geoff Payne, care se află în Argentina, pentru a-l informa cu privire la ancheta privind moartea tânărului de 31 de ani.

Andrés Esteban Madrea i-a spus lui Payne că examenele toxicologice și histopatologice nu au fost încă finalizate și că rezultatele lor sunt necesare înainte ca trupul să poată fi predat familiei.

Aseară, un oficial argentinian a declarat că un raport toxicologic inițial a constatat prezența cocainei, un drog de clasa A, în corpul lui Payne în momentul morții sale. Raportul preliminar a fost înmânat procurorilor locali, a spus oficialul, dar aceștia au subliniat că nu oferă o citire exactă a cantității de drog care a circulat în sânge în momentul morții sale.

Rezultatele toxicologice finale nu vor fi făcute publice înainte de câteva săptămâni. Anchetatorii argentinieni au găsit ceea ce părea a fi stupefiante și alcool împrăștiate în jurul obiectelor sparte și a mobilierului din camera de hotel a lui Payne, ceea ce a determinat procuratura să presupună că acesta a suferit o cădere nervoasă indusă de abuzul de substanțe în jurul momentului căderii sale.

Procuratura a declarat că Payne ar fi putut fi într-o stare de „inconștiență semi sau totală” atunci când a căzut de la balconul hotelului său. Payne a suferit „răni extrem de grave” după ce a aterizat în curtea hotelului CasaSur, a declarat poliția.

Exit mobile version