• James Cameron a dezvăluit noi detalii despre intriga din Avatar 3.
  • În timpul unei apariții în cadrul emisiunii, cineastul în vârstă de 68 de ani a lăsat să se înțeleagă că în cel de-al treilea film va apărea un nou clan Na’vi pe Pandora, care nu este tocmai pașnic.
  • Potrivit Variety, Cameron a terminat deja producția pentru Avatar 3, iar filmul este programat să ajungă în cinematografe în decembrie 2024.

James Cameron a dezvăluit noi detalii despre intriga din Avatar 3. În prima și a doua parte a filmului, spectatorii au făcut cunoștință cu două clanuri Na’vi diferite, Omaticaya și Metkayina.

Atât în Avatar 1, cât și în Avatar 2: Drumul apei, clanurile Omaticaya și Metkayina sunt triburi pașnice și recurg la violență doar atunci când pământul lor este acaparat de oameni. Cu toate acestea, Cameron a dezvăluit că următorul film ar putea vedea o altă latură a acestor triburi.

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii franceze 20 Minutes, cineastul în vârstă de 68 de ani a lăsat să se înțeleagă că în cel de-al treilea film va apărea un nou clan Na’vi pe Pandora, care nu este tocmai pașnic. Cameron a explicat că Avatar 3 va vedea „culturi diferite de cele pe care le-am arătat deja”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Focul va fi reprezentat de „Oamenii Cenușii”. Vreau să îi arăt pe Na’vi dintr-un alt unghi pentru că, până acum, le-am arătat doar părțile lor bune”, a explicat el.

În primele filme, există exemple umane foarte negative și exemple Na’vi foarte pozitive. În Avatar 3, vom face opusul. De asemenea, vom explora noi lumi, continuând în același timp povestea personajelor principale. Pot spune că ultimele părți vor fi cele mai bune. Celelalte au fost o introducere, un mod de a pune masa înainte de a servi masa.”

În timp ce ultimele două filme Avatar’ s-au concentrat pe triburile Na’vi care se luptau cu oamenii, se pare că cea de-a treia parte va avea în vedere o confruntare între Na’vi și Na’vi. Potrivit Variety, Cameron a terminat deja producția pentru Avatar 3. Filmul este programat să ajungă în cinematografe în decembrie 2024.

Săptămâna trecută, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu colegii regizori pentru Empire, Cameron a fost întrebat de regizorul RRR, SS Rajamouli dacă s-a simțit vreodată prost că nu a putut spune toate poveștile pe care și le dorea din cauza timpului alocat pentru filmul Avatar.

Bună, SS. Două gânduri ca răspuns la întrebarea ta”, a răspuns Cameron primul este că lumea din Avatar este atât de vastă încât pot spune majoritatea poveștilor pe care vreau să le spun în cadrul ei și pot încerca multe dintre tehnicile stilistice pe care sper să le explorez. Și în al doilea rând, da… timpul nostru ca artiști este limitat. Întotdeauna voi deplânge unele dintre poveștile pe care nu voi reuși să le fac.”