• Producătorul seriei Avatar, Jon Landau, a scris pe Twitter că realizatorii au avut nevoie de mai mult timp pentru a finaliza următoarele filme.
  • Disney nu a dat un motiv pentru întârzieri.
  • Mișcarea vine pe fondul grevei în desfășurare a scenariștilor de la Hollywood, despre care unii cred că provoacă opriri de producție.

Fanii Disney vor trebui să mai aștepte puțin pentru unele dintre cele mai importante lansări după ce compania a anunțat o remaniere a calendarului său. Pe listă sunt multe dintre cele așteptate filme Marvel, Star Wars și Avatar, relatează BBC.

Producătorul seriei Avatar, Jon Landau, a scris pe Twitter că realizatorii au avut nevoie de mai mult timp pentru a finaliza următoarele filme. Disney nu a dat un motiv pentru întârzieri. Mișcarea vine pe fondul grevei în desfășurare a scenariștilor de la Hollywood, despre care unii cred că provoacă opriri de producție care ar putea avea un impact asupra termenelor de lansare.

„Filme ca acesta nu pot fi făcute fără scenarii (în ciuda a ceea ce ar putea spune unii critici), iar cu scriitorii care nu lucrează în prezent la ele, lucrurile trebuie amânate”, potrivit site-ului media Gizmodo.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

Cea mai semnificativă amânare calendar, anunțată marți, este lansarea filmelor Avatar, un serial science-fiction plasat pe luna fictivă a Pandorei. Avatar 3 va fi lansat cu un an mai târziu, pe 19 decembrie 2025. Avatar 4 se mută cu câțiva ani până la 21 decembrie 2029, iar Avatar 5 se mută în decembrie 2031.

„Fiecare film Avatar este o întreprindere captivantă, dar epică, care necesită timp pentru a ajunge la nivelul de calitate pentru care ne străduim noi, în calitate de regizori, și publicul a ajuns să se aștepte”, a scris producătorul Jon Landau pe Twitter.

Citește și: