• Max Woosey, în vârstă de 13 ani, a strâns peste 750.000 de lire sterline pentru North Devon Hospice, campând în grădina sa timp de trei ani.
  • Adolescentul se numără printre sutele de persoane care au primit Medalia Imperiului Britanic și care au fost invitate să participe la încoronarea regelui în luna mai.
  • Mulți dintre cei care participă la încoronare au fost „determinanți în furnizarea de servicii și sprijin pentru comunitățile lor locale în timpul blocajelor COVID-19”, a precizat Palatul Buckingham.

Max Woosey, în vârstă de 13 ani, a strâns peste 750.000 de lire sterline pentru North Devon Hospice, campând în grădina sa timp de trei ani; adolescentul se numără printre sutele de persoane care au primit Medalia Imperiului Britanic și care au fost invitate să participe la încoronarea regelui în luna mai, scrie SkyNews.

Mulți dintre cei care participă la încoronare au fost „determinanți în furnizarea de servicii și sprijin pentru comunitățile lor locale în timpul crizelor COVID-19”, a precizat Palatul Buckingham.


Max, din Braunton, Devon, și-a ridicat pentru prima dată cortul în martie 2020 cu scopul de a strânge 100 de lire sterline, inspirat de vecinul și prietenul său Rick Abbot, care a murit de cancer în februarie 2020.
El a continuat să stabilească un record mondial Guinness pentru cea mai mare sumă strânsă cu cortul, iar veniturile obținute au plătit pentru 16 asistente medicale comunitare din nordul Devon.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Printre alți invitați care au primit BEM se numără Dawn Wood, un agent de poliție din cadrul unității marine a poliției din Essex, care a devenit a doua cea mai rapidă femeie care a traversat Atlanticul la vâsle în mod solitar în februarie 2019, după o călătorie de 3.000 de mile din Insulele Canare până în Barbados în 51 de zile.