• Trap-ul a apărut în casele părăsite din Atlanta care au fost transformate în laboratoare de drogurilor  
  • T.I., Gucci Mane, Future şi Migos, au ,,resuscitat” acest stil muzical care a fost preluat de tot mai mulţi artişti tineri
  • Panamera este hitul lui Lino Golden care i-a adus peste 42 de milioane de vizualizări pe Youtube

Muzica trap este un trend care cucereşte pe zi ce trece tot mai mulţi fani, noua generaţie este publicul artiştilor care reprezintă acest stil muzical. Acest fenomen este ultimul derivat al rap-ului, apărut în Georgia Atlanta în anii 90.

În România, Şatra Benz a fost trupa care a mediatizat acest stil în rândul tinerilor, urmată de alţi trap-eri precum Lino Golden, Nane, 5 Gang şi alţii. Lino îţi spune că acest stil muzical l-a ajutat foarte mult în cariera lui de artist, iar Killa Fonic recunoaşte că a moştenit această pasiune de la tatăl lui şi a crescut cu acest stil muzical.

,,Pe mine da, m-a ajutat foarte mult trap-ul să ajung mai cunoscut, să am vizualizări pentru că asta fac cel mai bine şi cred că a văzut toată lumea că e natural, vine de la sine şi că nu mă chinui deloc şi că asta o sa fac mereu”, spune Lino Golden.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

,,Trapul face parte din hip-hop, din cultura şi din genul ăsta muzical. Am cochetat cu toate subgenurile de hip-hop și nu numai. Este ultimul element, ultima cea mai proaspătă ramură din hip hop şi tinerii sunt foarte proaspeţi, sunt generaţia nouă şi e normal să rezoneze cu noul.

E interesant cum s-a ajuns aici, cândva era un gen foarte nişat, toată cultura hip-hop era nişată, la fel ca şi trap-ul în Romania, eu când am inceput până şi prietenii mei cei mai apropiaţi mi-au spus: ‘Bro, e tare rău ce faci da, la noi în ţară nu cred că o să prindă chestia asta’.

Eu am ajuns cu piese precum, nu spun Bambolina, dar Miami Beach este o piesă gangsta rap, e o piesă trap, e foarte puţin comerţ acolo şi totuşi a ajuns pe radio. Lucrurile se schimbă şi evoluează într-un fel frumos chiar şi la noi”, a declarat Killa Fonic.