• Barack Obama este membru fan base Rihanna.
  • Fostul Preşedinte şi-a cumpărat primele albume muzicale din banii săi.
  • Barack Obama a făcut un playlist cu piesele care l-au inspirat pe perioada mandatului său. Printre artiştii pe care i-a selectat se numără Beyonce, Bob Dylan, U2, dar şi The Beatles.

Barack Obama este fan Rihanna. Preşedintele este şi membru al unui fan page Rihanna.

Barack Obama a fost invitat pentru a doua oară la The Tonight Show. Fostul Preşedinte a fost provocat să cânte refrenul melodiei “Work” al Rihannei, însă acesta a adaptat-o în stilul propriu.

În ce priveşte muzica, Barack Obama a povestit în cartea sa despre cele mai frumoase amintiri de la Casa Albă, când asculta playslistul cu muzica preferată sau când avea parte de serate muzicale.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Întrebat de unde se trage dragostea pentru muzică, Obama a raspuns că se datorează copilăriei ciudate, a mixului cultural din partea părinţilor săi, cât şi datorită conexiunii care o creează muzică în relaţiile interumane.

Îmi aduc aminte că primele două albume pe care le-am cumpărat cu banii mei au fost  Cartea vorbitoare a lui Stevie Wonder, şi Goodbye Yellow Brixk a lui Elton John.”, a spus Obama.

În acelaşi interviu, Barack Obama a declarat că Drake i-a cerut permisiunea de a-l imita pentru un film. Jovial şi iubit de o lume întreagă, Obama l-a sfătuit pe artist, despre cum să îl imite foarte bine.

„Cheia e să vorbească lent. De ce ar face asta? Nu este ofensator? Cu cât vobeşte mai lent cu atât mai ferme vor fi şi frazele.”, a mai spus Barack Obama.