• Un bărbat a mers pe jos, cu trolerul în mână, de la Bâlea Lac la Moldoveanu.
  • Familia era înțesată cu plase și bagaje, dar și cu o boxă din care răsuna muzică populară.
  • Sâmbătă, aproximativ 1000 de oameni s-au îmbulzit pe potecile Vârfului Moldoveanu.

Imediat ce starea de urgență s-a încheiat, ai scăpat de declarație și restricțiile s-au relaxat, ai început să-ți planifici vacanța în România.

Așa a făcut și domnul din imaginile publicate de Salvamont Argeș, însă nostalgia aeroportului l-a purtat până în vârful muntelui: a pornit la pas, de la Bâlea Lac spre Moldoveanu, cu trolerul în mână.

Se pare că dumnealui este liderul șirului indian care merge hotărât, cu plase de plastic și rafie în mână, doar doar s-ar găsi un loc unde să se „cazeze”.

Recomandări

LIDERII RESPING PLANUL LUI PUTIN
EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
ELVEȚIA ÎNVINGE UNGARIA LA EURO
JOE ALWYN „DĂ DIN CASĂ"
FRANCEZII PROTESTEAZĂ
ÎNCEPE EURO 2024

Și pentru că vacanța unora nu este completă fără un sunet care să gâdile urechile, familia cu dor de aeroport a luat la braț și o boxă din care a răsunat muzică populară.

Așadar, iată-i pășind hotărâți pe potecile de munte, cu troler, cu plase, cu muzică populară și un chef de viață care nu se prea încadrează în peisajul domol și relaxant al crestelor montane.

Weekend cu aglomerație pe Vârful Moldoveanu

Pandemia de coronavirus ți-a dat peste cap nu numai programul zilnic, ci și planurile pentru vacanță.

Dacă la începutul anului aveai pe listă locații de peste hotare, începând cu luna martie ai început să iei în calcul un concediu în România.

Weekendul trecut, Vârful Moldoveanu a fost luat cu asalt de oameni. Dacă erai obișnuit cu aglomerația bară la bară de pe Valea Prahovei, iată că se poate și spre creasta muntelui: nu cu mașini, ci cu oameni.

Dan Izvoreanu, montaniard cu experiență, a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu bulucul de pe Moldoveanu.

Izvoreanu spune că aproximativ 1000 de oameni au fost pe traseu în cursul zilei de sâmbătă.