• Declaraţiile făcute de vloggerul George Buhnici în care îşi compara soţia cu „o minoră” şi critica siluetele femeilor aflate pe litoral au stârnit un val de critici în mediul online.
  • În urma scandalului iscat, Buhnici a transmis un răspuns pe bloggul personal, în care încearcă să-şi justifice afirmaţiile.
  • În interviul pe care l-a acordat, vloggerul a declarat că soţia sa „arată ca o minoră” şi le îndemna pe femeile aflate pe plajă să meargă la sală.

Declaraţiile făcute de vloggerul George Buhnici în care îşi compara soţia cu „o minoră” şi critica siluetele femeilor aflate pe litoral au stârnit un val de critici în mediul online.

În urma scandalului iscat, Buhnici a transmis un răspuns pe bloggul personal, în care încearcă să-şi justifice afirmaţiile.

În interviul pe care l-a acordat, vloggerul a declarat că soţia sa „arată ca o minoră” şi le îndemna pe femeile aflate pe plajă să meargă la sală.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Internetul nu l-a iertat pentru aceste declarații, iar reacțiile nu au întârziat să apară. De la alți creatori de conținut care au glumit pe seama lui sau au abordat în mod serios subiectul, la ONG-uri și branduri.

Parteneră cu Buhnici, BCR a reacţionat pe pagina de Facebook, în care nu anunţă renunţarea la colaborare.

Buhnici și-a construit o comunitate destul de mare în mediul online. Vlogul lui este evaluat pe locul 36 din 100 de site-ul topvloguri.ro, „o inițiativă care permite brandurilor sau celor interesați să înțeleagă mai bine cine sunt, ce au de oferit și cum se poate colabora eficient cu noii veniți pe radarele bugetelor de marketing ale companiilor”, după cum scrie pe site. Topul este ordonat după numărul de abonați ai canalului de YouTube: George Buhnici are 1.140.000 de subscriberi, scrie Libertatea.