• Un studio de videochat își face reclamă în centrul Bucureștiului
  • Imaginea campaniei de recrutare pentru videochat e Bianca Drăgușanu
  • Bogdan Naumovici, expert în publicitate: „Industria videochatului în România devine o afacere mult mai serioasă”

Campania de recrutare pentru videochat, a cărei imagine este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, începe cu un mesaj direct, menit să atragă cât mai multe domnișoare și doamne. Banii sunt motivul principal pentru care femeile ar trebui să ajungă la videochat: „Ai 30 de ani şi n-ai făcut milionu’?” , „Adidaşii tăi au patru dungi?”. Răspunsul la întrebări este același – vrea să-ți schimbi locul de muncă.

Oferta vine de la un studio de videochat care își face reclamă peste tot în centrul Bucureștiului.

Bogdan Naumovici, director de creație la Agenția 23,  spune că strategia de promovare e o dovadă că industria videochatului din România devine o afacere tot mai serioasă.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Mă, nu e o campanie atât de rea! Nu-mi imaginez că e o meserie de vocaţie aşa. Adică te duci să faci nişte bani, nu este <<vreau să fac videochat, sunt pasionată de videochat>>. Şi atunci mesajele din campanie despre asta vorbesc, despre făcut bani. Eu mă bucur că au ajuns atât de mari şi s-au profesionalizat atât de tare încât se gândesc să facă campanii outdoor, că nu e nici ieftină deloc”, este de părere Bogdan Naumovici.