• Megastarul pop, în vârstă de 20 de ani, a publicat un videoclip pe Instagram în care a explicat motivele pentru care a votat.
  • Ea și-a îndemnat urmăritorii să facă același lucru.
  • Eilish a declarat că miza alegerilor mă sperie”

Billie Eilish le-a cerut fanilor să promită că își vor face un plan pentru a vota” înainte de apropiatele alegeri de la mijlocul mandatului din SUA. Votul pentru alegerile de la jumătatea mandatului va avea loc pe 8 noiembrie.

În videoclipul său, Eilish a declarat că miza alegerilor mă sperie” și le-a spus fanilor că singurul mod de a fi siguri de viitor este să îl facem noi înșine”.

Vreau să vă explic de ce votez anul acesta și cât de important cred că este să votați și voi. Mă uit la ceea ce este pe buletinul de vot și la ceea ce este în joc și mă sperie”, a spus ea. Drepturile noastre, libertățile noastre și viitorul nostru sunt în joc. Și dacă nu ne prezentăm, există o șansă bună să vedem o interdicție națională a avortului fără excepții.

Recomandări

CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
PLÂNGERI ÎMPOTRIVA BOEING
CÂT TE COSTĂ UN EV?
CE FILM VEZI AZI? BOX-OFFICE ÎȚI DĂ IDEI
ZELENSKI MERGE LA SUMMIT-UL C.E.
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?

Vor, de asemenea, să ne ia libertatea de a ne căsători cu cine iubim, să restricționeze dreptul la vot și să promulge legi care amenință progresul care trebuie făcut în ceea ce privește schimbările climatice. Singurul mod de a fi siguri de viitor este să îl facem noi înșine, motiv pentru care trebuie să votăm pe 8 noiembrie sau înainte de această dată.

Vă rog să-mi promiteți că vă veți face un plan pentru a vota Haideți să le arătăm cum arată puterea noastră.” Apelul cântăreței vine în contextul în care și alte celebrități, printre care Mark Ruffalo, au îndemnat oamenii să voteze.

Starul Marvel urmează să apară la o viitoare strângere de fonduri a democraților și le-a spus oamenilor din statul său natal, Wisconsin, să ajute la protejarea democrației americane împotriva nebunilor”.