• Blake Lively și Ryan Reynolds se pregătesc să devină părinți pentru a patra oară. 
  • Actrița a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu 7 ani, atunci când a venit pe lume James.
  • Blake și Ryan au deja trei copii împreună: James, Inez și Betty.

Blake și Ryan au deja trei copii împreună: James, Inez și Betty, care au șapte, cinci și respectiv doi ani. Cei doi s-au cunoscut la începutul anului 2010, în timp ce lucrau la filmul „Green Lantern” și au început să se întâlnească în octombrie 2011. S-au căsătorit în 2012.

Reynolds a împărtășit recent decizia sa de a renunța puțin la actorie pentru a se concentra pe paternitate. „Cel mai important lucru pentru mine este că nu vreau să ratez această perioadă cu copiii mei”, a spus Ryan.

Pe 15 septembrie a avut loc Summit-ul Forbes dedicat femeilor de afaceri din New York, iar Blake a ales să poarte o rochie aurie, mulată pe corp și plină de paiete, care i-a scos în evidență nouă siluetă. Blake Lively a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu 7 ani, atunci când a venit pe lume James. Apoi au urmat Inez, în vârstă de 5 ani și Betty, cel mai mic membru al familiei, care are 2 ani.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare ale peliculei Green Lantern, iar după doi ani s-au căsătorit, formând unul dintre cele mai sudate cupluri din Cetatea Filmului.

Cei doi actori sunt cunoscuți pe rețelele sociale pentru relația lor spumoasă și postările amuzante pe care și le dedică unul altuia.