• Blizzard a anunțat lansarea celui mai nou joc pentru Android și iOS: Warcraft:Arclight Rumble.
  • Pentru fanii francizei, vestea este una pe cât se poate de bună, deși nu există momentan o dată oficială a lansării, doar un trailer destul de interesant, după cum remarcă și IGN.
  • „Îți vei da seama dacă e pentru tine acest joc după doar 10 secunde”, se laudă cei de la Blizzard, probabil cea mai cunoscută companie producătoare de jocuri.

Blizzard a anunțat lansarea celui mai nou joc pentru Android și iOS: Warcraft:Arclight Rumble. Jocul face parte din categoria „tower offense” și a impresionat, pentru moment, cu grafica sa și sentimentul de World of Warcraft întâlnește Hearthstone.

Cei care au studiat jocul, din varianta de test, au remarcat că fiecare jucător are la dispoziție o anumită cantitate de aur, care se încarcă în timp, fiind utilă pentru achiziția de eroi folosiți pentru a termina misiunile puse la dispoziție. Cunoscuții eroi din universul Warcraft nu lipsesc, în frunte cu Thrall sau Tirion Fordring.

Jocul este extrem de complex pentru un simplu „joculeț” pentru telefon, însă Blizzard a ridicat mereu sus de tot ștacheta, dovedind fanilor că orice joc lansat merită o așteptare lungă. La fel ca în Hearthstone sau WOW, în Warcraft:Arclight Rumble fanii vor avea șansa să progreseze mai rapid dacă vor cheltui bani, însă acest lucru poate fi făcut și fără excese financiare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Deși nu se cunoaște o dată oficială de lansare, puteți să vă faceți un cont de test pe site-ul oficial al jocului, unde există și o variantă de test.