• Noul film al lui Borat se va putea vedea în 240 de țări
  • O parte din Borat 1 s-a filmat în România

Cu un nume oficial atât de lung încât e imposibil de reținut, Borat 2 s-a lansat astăzi în America. Deocamdată, doar pe Prime Video, platforma de streaming de la Amazon.

Avem și noi o legătură cu noul film al lui Sacha Baron Cohen. Și chiar una strânsă. O parte din Borat 1 s-a filmat în România, acum o parte importantă a distribuției e formată din actori români. 8 mai exact.

Așa cum era de așteptat, Borat 2 nu e lipsit de controverse. Vicepreședintele Mike Pence a fost luat prin surprindere de Baron Cohen care a apărut costumat în Donald Trump la o conferință de presă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Un alt moment care a făcut presa să vuiască a fost atunci când Rudy Giulliani, avocatul personal al lui Trump, a fost surprins cu mâna în pantaloni în prezența unei tinere jurnaliste. În fapt, reporterul era Maria Bakalova, actrița care interpretează rolul fiicei lui Borat. Filmarea a fost realizată în iunie, dar ”a explodat” pe internet în ultimele două zile. Oamenii s-au distrat pe seama momentului. De notat, că Mike Pence și Rudy Giuliani au fost filmați fără acordul lor.

Noul film al lui Borat se va putea vedea în 240 de țări, chiar înaintea alegerilor din SUA. Prima producție, cea din 2006, a avut încasări de peste 260 milioane de dolari.