Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor, după o luptă îndelungată în instanță cu Angelina Jolie

Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor, după o luptă îndelungată în instanță cu Angelina Jolie
  • Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie
  • Angelina Jolie nu a obiectat la custodia comună
  • Angelina Jolie: Există „alte probleme de îngrijorare“

Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie în urma unei îndelungate bătălii în justiţie, relatează BBC.

John Ouderkirk, un judecător privat angajat să supravegheze cazul, a decis în favoarea lui Brad Pitt. Hotărârea i-ar „creşte semnificativ” timpul cu copiii săi, a declarat o sursă.

Angelina Jolie nu a obiectat la custodia comună, dar există „alte probleme de îngrijorare”, a declarat aceasta.

Procesul a durat câteva luni şi au existat un număr mare de martori, experţi şi terapeuţi, a spus o altă sursă. Tototadă, Jolie a criticat decizia judecătorului de a nu permite copiilor lor să depună mărturie în şedinţele de custodie.

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt părinţii lui Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani şi gemenii Vivienne şi Knox cu vârsta de 12 ani. Cel mai mare, Maddox, în vârstă de 19 ani, nu este supus deciziei de custodie.

Actriţa a divorţat de Brad Pitt în 2016, menţionând faptul că între cei doi sunt „diferenţe ireconciliabile“, Brad Pitt fiind anchetat în trecut pentru posibile abuzuri asupra copiilor după ce şi-a pierdut cumpătul în faţa unora dintre ei.

Într-un interviu pentru Vogue, Angelina Jolie a spus că l-a părăsit pe Brad Pitt pentru bunăstarea familiei sale. „A fost decizia corectă. Mă focusez pe sănătatea psihică a copiilor“, a continuat actriţa.