• Pitt și Clooney interpretează rolul unor aranjori care sunt angajați să mușamalizeze crime.
  • Cei doi sunt aduși împreună cu reticență atunci când ajung să aibă aceeași misiune.
  • Trailerul începe cu Clooney fiind chemat la o misiune și curățând o scenă a crimei, spunând: „Nu există nimeni care să poată face ceea ce fac eu”.

Brad Pitt și George Clooney se reîntâlnesc pe ecran pentru prima dată după 16 ani pentru noul film „Wolfs”, anunță Fox News.

În film, Pitt și Clooney interpretează rolul unor aranjori care sunt angajați să mușamalizeze crime. Cei doi sunt aduși împreună cu reticență atunci când ajung să aibă aceeași misiune.

Primul trailer complet al filmului a fost lansat pe 29 mai. Austin Abrams, Amy Ryan și Poorna Jagannathan completează distribuția.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Trailerul începe cu Clooney fiind chemat la o misiune și curățând o scenă a crimei, spunând: „Nu există nimeni care să poată face ceea ce fac eu”. Intră Pitt, al cărui personaj poate face aparent ceea ce face personajul lui Clooney, având în vedere că cei doi au aceeași slujbă.

„Wolfs” marchează prima dată când Pitt și Clooney lucrează împreună de la filmul „Burn After Reading” din 2008. Înainte de acesta, cei doi au jucat în filmele populare de jafuri în cazinouri „Ocean’s Eleven”, „Ocean’s Twelve” și „Ocean’s Thirteen”.

Deși „Wolfs” este prima dată când împart ecranul de la „Burn After Reading”, amândoi și-au împrumutat vocile pentru mici apariții în cel mai nou film al lui John Krasinski, „IF”. Clooney și Pitt au avut mici roluri dând voce unor personaje animate în film.

„Wolfs” este regizat de Jon Watts, regizorul tuturor celor trei filme „Spider-Man” cu Tom Holland în rolul principal – „Spider-Man: Homecoming”, „Spider-Man: Far From Home” și cel mai nou film din seria de supereroi, „Spider-Man: No Way Home”.

Chiar dacă filmul nu a ajuns încă în cinematografe, Clooney și-a împărtășit deja entuziasmul cu privire la posibilitatea de a juca într-o continuare a „Lupilor”.

Citește și